Minik Basketbolculardan Ziyaret

Tarih : 2012-04-06 / Kategori : Genel Haber

Minik Basketbolculardan Ziyaret

KÜÇÜK ERKEKLER BASKETBOL TURNUVASINDA İL BİRİNCİSİ OLAN KURTULUŞ İLKÖĞRETİM OKULU BASKETBOL TAKIMI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DİNÇER ATEŞ’İ ZİYARET ETTİLER

Kurtuluş İlköğretim Okul Müdürü Ahmet GELAL, Okul Müdür Yardımcısı Halis Aşut, Beden Eğitim Öğretmeni Çağlar RIZAOĞLU ve Küçük Erkekler Basketbol Takımı oyuncuları Milli Eğitim Müdürü Dinçer ATEŞ’i ziyaret ettiler.
2011-2012 Eğitim-öğretim döneminde yapılan Küçük Erkekler Basketbol turnuvasında il birincisi olan Kurtuluş İlköğretim Okulu Müdürü, Okul Müdür Yardımcısı, Beden Eğitim öğretmeni ve küçük erkekler basketbol takımındaki öğrenciler Milli Eğitim Müdürü ATEŞ’i makamında ziyaret ettiler.
Kurtuluş İlköğretim Okul Müdürü Ahmet GELAL ilimizde yapılan ilköğretim okulları arası Küçük Erkekler Basketbol Turnuvasında il birincisi olan basketbol takımının, 11-13 Nisan 2012’de Rize ilinde yapılacak olan Küçük Erkekler Bölge Turnuvasına katılacaklarını söyledi. Milli Eğitim Müdürü ATEŞ ziyaretçilerle sohbet ederek eğitim öğretimin yanı sıra sosyal aktivitelerde öğrencilerin göstermiş oldu başarılardan dolayı okul müdürü, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Beden Eğitimi Öğretmeni takımın gösterdiği başarıdan dolayı mutlu olduklarını belirterek, Iğdır’ı Bölge Turnuvasında en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Milli Eğitim Müdürü; “Eğitim camiası olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız ve elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” dediler.
Ardından Okul Müdürü, okul müdür yardımcısı, öğretmen ve küçük erkekler basketbol takımı öğrencileri ile hatıra fotoğrafları çektirdiler. Milli Eğitim Müdürümüz ateş hem kız hem de erkek öğrencilerimizin Rize’ de kalacakları yer konusunda yardımcı olan Milli Eğitim Müdürü Ateş, Kurtuluş İlköğretim Okulu Küçük Erkekler Basketbol takımı öğrencilerine başarılar diledi. Ziyaretçiler Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ayrılırken ATEŞ; okul müdürü, öğretmen ve öğrencilere başarılarından dolayı teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.