MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, Melekli ve Cennetabat’ın Toprak Kanal Sorununu Yerinde İnceledi

Tarih : 2012-04-12 / Kategori : Genel Haber

MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, Melekli ve  Cennetabat’ın Toprak Kanal Sorununu Yerinde İnceledi

Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN’ın seçim bölgesi ve memleketi Iğdır’ı son ziyareti yine yoğun geçti.

OĞAN, Nevruz Bayramında yine ziyaret ettiği Iğdır’ı dolaşarak sorunları dinledi. Mecliste, daha bir yılı tamamlamadan Iğdır’la ilgili birçok soruna parmak basan, bu konularda basın açıklamaları ve meclis konuşmaları yapan, araştırma komisyonu kurulması ve sorularının ilgili bakanlar tarafından cevaplanması istemiyle çok sayıda soru önergesi veren OĞAN, Melekli ve Cennetabat’taki çiftçilerin en büyük problemlerinden olan toprak sulama kanalı sorununu, Melekli Beldesi ve Taşburun Beldesi’ne bağlı Cennetabat Mahallesi’nde hemşerileriyle, Iğdır DSİ Müdürü, Devlet Su İşleri Bölge Müdürü ve DSİ Genel Müdürlüğü’nden bir daire başkan yardımcısı ile inceledi. OĞAN, çiftçilerin sorunlarına da kulak verdi ve konu hakkında uzunca sohbet etti.
Gerekli mercileri de harekete geçirdiğini söyleyen OĞAN, Ankara’ya döndükten sonra da Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU ile görüştüğünü belirtti. OĞAN, yetkililerle görüşmeleri sonrasında ilerleyen günlerde sorunun çözüleceğini de sözlerine ekledi ve görevlileri tekrar Iğdır’a çağırdığını ifade etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası