Hocalı İçin Yürüyen Kalender Bayramlı Iğdır Üniversitesini Ziyaret Etti

Tarih : 2012-04-26 / Kategori : Genel Haber

Hocalı İçin Yürüyen Kalender Bayramlı Iğdır Üniversitesini Ziyaret Etti

Ermenilerin Hocalı'da yaptığı katliama dikkat çekmek için Ankara'dan yola çıkarak Iğdır'a gelen Kalender Bayramlı, Iğdır Üniversitesi rektör yardımcısını ziyaret etti.

Iğdır Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr. Ethem Güler ile görüşen Kalender Bayramlı, yürüyüş amacını anlatarak, "Ermeniler her  fırsatta Türk düşmanlığı yapıyor. Bende bunu protesto etmek, Hocalı da yaptıkları katliama dikkat çekmek için yürüyüşe başladım, hedefim İşgal altında bulunan Hocalı'ya kadar yürümek" dedi.
Iğdır Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ethem Güler'de ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “sizi kutluyorum inandığınız bu davanız için yola çıkmış bulunuyorsunuz. Ermenilerin
yaptıkları ortada.Onlar katil vahşi bir millet, geçmişte Türk topraklarında bu bölgede katliam yapmışlardır. Şimdi de Azerbaycan topraklarında. Bu insanlara Türk milleti asla soykırım yapmamıştır.
Türk milleti asil bir millettir. Asla kimseye zülüm yapmaz. Maalesef Bosna da Sırplar. Kıbrıs'ta Rumlar. Azerbaycan’da da Ermeniler Türk milletine karşı soykırım, katliam yapmışlardır.               Fakat Dünya insanlığı bunu seyretmiştir. Bunları yapan insan ama insanlıktan nasibini alamayan insanlardır. Bu katliamlar hür dünyanın lekesidir. Bu leke tarihe geçmiştir. Tarih kitapları bu üç milletin lekesini yazacaktır.
Çünkü Ermeniler Sırplar ve Rumlar çoluk çocuk demeden öldürmüşlerdir. Bu vahşilikleri Türk Milleti asla unutmayacaktır." dedi.
Daha sonra Iğdır Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr. Ethem Güler, Kalender Bayramlı’ya Iğdır Üniversitesi olarak her zaman yanında olduklarını belirterek Bayramlı’ya Iğdır Üniversitesinin rozetini takarak “yolun açık olsun” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.