Kaymakam Çiçekli Yaylada Çadırları Gezdi

Tarih : 2012-04-26 / Kategori : Genel Haber

Kaymakam Çiçekli Yaylada Çadırları Gezdi

Aralık  Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli ve Iğdır Üniversitesi Öğretim Görevlileri, çeşitli illerden gelen Akademisyenler ile birlikte Büyük Ağrı Dağı ve Küçük Ağrı Dağı ortasında bulunan Serdebulak yaylasını gezerek yaylaya çıkan vatandaşları ziyaret etti.

Kaymakamı Çiçekli, Serdebulak yaylasını ziyareti sırasında “köylülerimiz eskiden ekin zamanında yaylaya göç ederler ve her aile bir alacık çadırı kurardı, ekin hasılatı bitince yani kış mevsiminde köye geri dönerlerdi. Yaylaya çıkmak, şehrin meşakkatli hayatından bunalanlar için doğa bulunmaz bir nimettir. Doğanın en zengin hallerinin bulunabileceği “yağmur, güneş, kar, rüzgâr, bulutlar, sis”  bir yer var: Iğdır’ın Korhan Yaylası ve Serdebulak yaylaları. Ağrı Dağının eteğinde ve gölgesinde kelimenin tam anlamıyla dört mevsimin yaşanabileceği bir bölge olan yaylaları bütünüyle hissedebilenler bence çadırıyla kamp kurmaya gelenlerdir.“ dedi.
Kaymakam Çiçekli, Iğdır’ın Serdebulak yaylasına çıkarak buradaki vatandaşlara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Yaylada bir kaymakamı görmenin şaşkınlığını yaşayan vatandaşlar, tüm sorunlarını Çiçekli’ye iletti.
Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve onları tek tek not alan Çiçekli, sorunlara çözüm üretme noktasında vatandaşlara söz verdi.   
Daha sonra yayladaki vatandaşlar çadır önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.