Iğdır Besti Aydeniz Anadolu Kız Meslek Lisesi Uygulamalı Anaokulu Öğrencilerinin Yıl Sonu Gösterisi Büyüledi

Tarih : 2012-05-24 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Besti Aydeniz Anadolu Kız Meslek Lisesi Uygulamalı Anaokulu Öğrencilerinin Yıl Sonu Gösterisi Büyüledi

Iğdır Besti Aydeniz Anadolu Kız Meslek Lisesi Uygulamalı Anaokulu öğrencileri Iğdır Kültür Merkezi tiyatro salonunda düzenlen yılsonu gösterisinde hünerlerini sergilediler.

2 sınıftan oluşan 24 öğrenci yıl  boyunca öğrendikleri şiir, piyes, halk   oyunları ve dans gösterilerini sundular.
Gösteriyi, Milli Eğitim Müdür yardımcısı Abbas Öcal, şube müdürü İzzet Akgün, Kız Meslek Lisesi Müdürü Arif Işık, öğretmenler ve öğrenci velileri izlediler.
Çocuk gelişimi bölüm başkanı Gözde Özlenir ve anaokulu öğretmenleri Hülya Oktay ile Gülşah Kivi  hazırladıkları  Minik öğrencilerin gösterileri büyük beğeni topladı.
Öğretmenler ve veliler miniklerin yaptığı şovlarını uzun süre alkışladılar.
Anadolu Kız Meslek Lisesi Müdürü Arif  Işık, öğretmen ve öğrencileri kutlayarak, "Yıllardır hizmet veren uygulama anaokulumuz büyük başarılara imza attı. Öğretmenlerimiz minik öğrencileri en güzel şekilde eğittiler. Bugünde muhteşem bir gösteri sundular bizlere. Kendilerini kutluyorum. Onlarla gurur duyun" dedi. Milli Eğitim müdür yardımcısı Abbas Öcal'da " Okul müdürümüz Arif  Işık  ve öğretmenleri kutluyorum. Güzel bir gösteriydi. Okul öncesinde Okullarımız da görev yapan öğretmenlerimizle birlikte seviyeyi giderek artırıyoruz. Siz anne ve babalar doğru bir karar verdiniz ve çocuklarınızı anaokullarına gönderdiniz. Okul öncesi eğitim olarak nitelendirilen 4-5-6 yaş grubu çocukların eğitimi bugün dünyada bütün bilim adamlarının eğitim alanında yaptıkları değerlendirmede en önemli çağ olarak görülüyor. Buradan anne ve babalara, öğrencilerimize sesleniyorum. Her şeyin başında sevgi gelir.
Başarı sevgiyle yakalanır, sevgiyi yüreğinizden eksik etmeyin. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Çalışmakla elde edilmiştir. Bunun için çalışınız" şeklinde konuştu.
Daha sonra anaokulu öğrencilerinin yaptıkları resimden oluşan serginin açılışı yapıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.