Iğdır Zirvesi Hakveyis Mahallesinde Buluştu

Tarih : 2017-04-13 / Kategori : Siyaset

Iğdır Zirvesi Hakveyis Mahallesinde Buluştu

              Iğdır Merkeze bağlı Hakveyis Mahallesi Iğdır zirvesini ağırladı. Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Iğdır Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras, Iğdır İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Kahraman Dikmen ve Iğdır İl Emniyet Müdürü Orhan çevik başta olmak üzere resmi kurum müdürleri ve personelleri Hakveyis Mahallesinde düzenlenen etkinliğe katıldı. 

 

        Hakveyis Mahalleli vatandaşlar tarafından ülkenin huzur ve selameti adına düzenlenen etkinlikte ihsanlar dağıtıldı ve vatan savunmasında şehadete ulaşan tüm vatandaşlar için Fatihalar okundu.
          Etkinlikte konuşan Iğdır Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras; “Öncelikle bu anlamlı etkinlik ve davetiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hakveyis Mahallemiz Iğdır’ın profilini en iyi özetleyen yerleşim yerlerimizden biri olma özelliği ile dikkat çekmektedir. Burada Vatan millet sevdası adına gösterdiğiniz dik duruş takdire şayandır. Bildiğiniz üzere 16 Nisan’da şanlı tarihimizin kırılma noktalarından birisini yaşayacağız. İnşallah daha güçlü bir Türkiye için hep beraber Evet diyeceğiz. Özellikle Hakveyis köyümüzde doğmuş ve şu an da yurtdışında yaşayan pek çok kardeşimiz olduğunu biliyorum. Kendilerine sorarsanız Avrupa’da düzenlenen hayır yürüyüşlerinde kimlerin devletimize, bayrağımıza, milletimize hakaret ettiklerini sizlere anlatacaklardır. Bundan önce Türkiye’yi  maşa olarak kullandığı terör örgütleri ile ateşe atmak isteyen Avrupa artık ateşi kendi eliyle tutuyor. Çünkü Türkiye’nin büyümesini, istikrarını gören Avrupa’nın ciğeri yanıyor. Takdir edersiniz ki ciğeri yanınca da elini önemsiyor ve kirli yüzünü apaçık gösteriyor. Hakveyisli kardeşlerimin 16 Nisan akşamı terör örgütlerinin savunuculuğunu yaptığı  tarafa değil istikrara taraf olacağına şüphem yoktur. Ayrıca Iğdır’dan da faydalı sonuçlar alarak Ankara’ya güzel mesajlar yollayacağımıza inanıyorum” dedi.
              Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman ise; “ Sizler gibi vatan sevdalısı vatandaşlarımız görünce inanın biz idareciler olarak ayrı bir gurur duyuyoruz. Çünkü aziz Şehitlerimize ve gazilerimize boşu boşuna kanlarını canlarını feda etmediklerini sizlerin bu vatan sevgisi sayesinde duyuruyoruz. Anlamlı davet ve etkinliğinizden dolayı teşekkürler ediyoruz” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.