Iğdır’da Kaldırım İşgallerine Ceza Kesildi.

Tarih : 2017-08-16 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da Kaldırım İşgallerine Ceza Kesildi.

           Iğdır Belediye başkanı Murat Yikit ile  Zabıta Müdürü Erdal Bagane, çarşı merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek kaldırım işgalleri konusunda uyarılarda bulundu. 

 

            Kaldırım işgalleri konusunda taviz verilmeyeceği, kaldırım işgalinde bulunan esnaflara ceza kesildiği bildirildi.
             Konu hakkında açıklamada bulunan Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, Kaldırım işgalleri konusunda taviz vermeyeceğiz. Bugün zabıta ekipleri ile birlikte kaldırımları işgal eden esnafları gezerek gereken uyarılarda bulunduk. Bu konuda taviz vermeyeceğiz. Kaldırım işgali yapan esnaflarımıza ceza kestik.” dedi
           Iğdır’ın modern ve yaşanılabilir bir kent yapmakta kararlı olduklarını, bu sorunu esnafla diyalog yoluyla çözmek istediklerini söyleyen Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit:” Esnaf ile el ele vererek kaldırımlarda ayrım gözetmeksizin "Kaldırımlar yayalarındır" ilkesiyle yola çıktık. Esnaf arkadaşlarımızın kaldırım işgalleri vardı. Yurttaşlarımız kaldırım işgali olan yerlerde yoldan yürümek zorunda kalıyordu. Biz, yurttaşların sosyal yaşam alanlarında huzurunu sağlamanın yanında esnafın iş kapasitesini ve gelirini artırabilmesi için çalışıyoruz. İş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmayan iş yerlerinin kayıt altına alınabilmesi yanında kaldırım işgalleri, seyyar ve işporta üzerinde ciddi denetim çalışmalarını başlattık. Bu çalışmalar süreklilik arz edecek. Hedefimiz herkes için yaşanabilir bir kent sağlamaktır. Yurttaşların ve esnafımızın memnuniyeti ve desteği bundan sonraki çalışmalarımızda bize güç verecek." diye konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.