Iğdır’da gaziler günü kutlandı

Tarih : 2017-09-19 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da gaziler günü kutlandı

        Iğdır’da gaziler günün  Atatürk caddesi Zübeyde Hanım Bulvarı’ndaki Atatürk Anıtı’na protokol tarafından çelenklerin sunulması ile başlayan tören; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

 

      Törene Iğdır Valisi Enver Ünlü, Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, Cumhuriyet Başsavcısı  Muhammed Sağlam, Jandarma komutanı Hakan Başakcı, İl Emniyet Müdürü  Melih EKİCİ, Vali Yardımcları Abdullah Seçkin KOÇAK, Bilgehan Karanfil, Belediye başkanları, Resmi kurum Müdürleri, Iğdır Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ahmet AKDENİZ, Gaziler  ve Dernek Üyeleri katıldı.
Şehit ve gazi ailelerinin’ de  katıldığı çelenk törenin ardından,  protokol üyeleri Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.  
         Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Akdeniz, kendilerini ziyaret eden protokol üyelerine bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadınız. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum.”dedi.
            Bizler Şehit babaları olarak vatan için canımızı seve seve veririz.”şeklinde konuştu.
             Iğdır Valisi Enver Ünlü,ise, “19 Eylül Gaziler Günü, aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bekası uğruna muhabere meydanlarında canlarını ortaya koyarak savaşan, fedakar ve kahraman gazilerimizin şeref ve kahramanlık günüdür” dedi.
Program Vali Enver Ünlü Başkanlığında, Gazilere ve Şehit çocuklarına bisiklet dağıtımıyla son buldu.
Şehit ve Gazi aileleri, Dağıtılan bisikletten dolayı Iğdır Valisi enver Ünlü ve yetkililere teşekkür etti.    

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.