Ticaret Odası Başkan Adayı Ziya Yiğit’ten, Nezaket Ziyareti

Tarih : 2018-03-17 / Kategori : Genel Haber

Ticaret Odası Başkan Adayı Ziya Yiğit’ten, Nezaket Ziyareti

            7 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan ticaret odası seçimlerine ilgi her geçen gün artıyor.

 

        Ticaret Odası Başkan Adaylarından işadamı Has Gıda’nın sahibi Ziya Yiğit, meslek guruplarında  ki aday arkadaşları ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular ve Cabbar Şıktaş ile bir süre sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdiler.
         Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ziya Yiğit ziyaret esnasında yaptığı açıklamada: “Ben ve ailem yıllardır Iğdır’da mandıra sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Binlerce kişi ile ticaret yapmış, iş ortaklığı yapmış, güç birliği yapmışızdır. Ticaret erbabını ve Iğdır halkını layıkıyla temsil edeceğime inandığım için Ticaret ve Sanayi Odası Başkan aday oldum. Her gurupta birlikte hareket ettiğimiz arkadaşlarımız ile bu onurlu göreve talibiz. Projelerimiz arasında, Stratejik plan ve kurumsal kimlik, OSB ve Küçük Sanayi Sitesine tam destek, KOBİ’lere pozitif ayrımcılık, Proje birimi kurulacak, Kadın ve genç girişimciye tam destek, Lobi faaliyetleri, Şeffaflık, Meslek Komitesi, Temsilde adalet, meslek gurupları artırılacak, Sınır Ticareti, Üniversite-Saniyi işbirliği, Hammaddede ürün envanteri, Tarım ve hayvancılık, Yerel esnafın tercih edilmesi desteklenecek, Hibe destek ve fonlar, KGF kredi garanti fonu, Bekleyen sorunlara hızlı ve kararlı çözümler, Çözüm masası ve ITSO akademisi, Yerel danışma komitesi ile odalarla işbirliği, Dostlar meclisi, Iğdır’a değer katanlar ödülü, Bölge odaları ile ortak akıl, Iğdır imajının temsilcisi ITSO, ITSO kariyer, Fuarlara yeni bir bakış, Phoppig Fest’le ekonomiye hareket, Turizim ve Sosyal sorumluluuklar. Bunlar yapacaklarımızn sadece başlıklarıdır. Bunların hepisinin açılımı kitapçığımızda mevcuttur. Iğdır’da yaşamak bir ayrıcalık olacak derken bunu laf olsun diye söylemiyoruz. Buna inandığımız için söylüyoruz. Benim dünyamda ırkçılık, mezhepçilik, zümrecilik yoktur. Beni yakınen tanıyanlar bunu çok iyi bilirler. Ben Ak Parti eski teşkilat başkanı olmam hasebiyle, benimle alakalı yürütülen spekilasyonlar tamemen yalandır, yanlıştır. Ben Ak Partide değilde başka bir partide siyaset yapmış olsaydım, bu seferde farklı şeyler söyleyeceklerdi. Onun için çokta önemsemiyorum. Önemsediğim tek şey ticaret odasına yeni bir vizyon katmak, daha başarılı hizmetler sunmaktır.” Dedi.
               Yeşil Iğdır Gazetesi Sahibi Cabbar Şıktaş’da yaptığı açıklamada: “Ticaret odası ticaret erbabının temsil edildiği önemli bir makamdır. Hizmet etmek için aday olmak, bu yarışta yer almak bence önemsenilmesi gereken bir durumdur. Sizlere ve ekip arkadaşlarımıza başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.