Mhp Iğdır Milletvekili Aday Adayı Azeroğlu Partililerle Bir Araya Geldi

Tarih : 2015-03-16 / Kategori : Siyaset

Mhp Iğdır Milletvekili Aday Adayı Azeroğlu Partililerle Bir Araya Geldi

        Milletvekili Adayı Rahim AZEROĞLU”Iğdır’ın Geleceği için Birlik ve Beraberlik şarttır” dedi.

 

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili Aday Adayı Rahim Azeroğlu, MHP İl Başkanlığında yerel ve ulusal basın mensupları ve partililerle bir araya gelerek birlik, beraberlik mesajı verdi.

    Kalabalık partili grupça Haydar Aliyev Parkında karşılanan Iğdır Milletvekili aday adayı Rahim Azeroğlu buradan MHP İl Başkanlığına doğru yürüdü.

     MHP parti binasında açıklamada bulunan Azeroğlu, Türkiye Cumhuriyet’inin ve Iğdır’ımızın kader seçimi olarak düşündüğü, ‘7 Haziran 2015‘ yapılacak genel seçimlerde 25. Dönem Milletvekilliği için Iğdır ili seçim çevresinden Türk milletinin umudu haline gelen Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olduğunu açıkladı.

     Burada teşkilatta, il başkanlığında çok değerli dava arkadaşlarıyla adaylığını paylaşmak ve beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Azeroğlu, ”Bu kutlu yolda, kutsal davaya hizmet için yola çıkmış bulunmaktayım. Herkesin ama herkesin duasına, yardımına ve desteğine ihtiyacım var. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde birlik ve beraberlik içinde, el ele, omuz omuza, gönül gönüle vererek hepimiz elini taşın altına koymalı, kader seçiminde Türkiye Cumhuriyeti’mizin ve Iğdır’ımızın kazanması için mücadele vermeliyiz” dedi.

    “IĞDIR’I BAŞKALARI GİBİ AYRIŞTIRMA DEĞİL, AKSİNE BİRLEŞTİRMEK İÇİN VARIZ”

   Azeroğlu, “Iğdır’ımızda huzur, güven, barış, refah, mutluluk ortamını yaratabilmek yani Iğdır’ımızı yaşanabilir bir kent haline getirebilmek; haksızlığa, yolsuzluğa, hırsızlığa, yalana ve talana geçit vermemek; ülkemizin geleceği ve umudu olan Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşıyabilmek için birlikte mücadele etmemiz gerektiğine inanıyorum. 

Uzun yıllardan bu yana aynı coğrafya üzerinde yaşayan dini, dili, kitabı, ezanı, bayrağı bir olan; sevinçte, kederde, toyda ve bayramda beraber olan, birlikte ağlayıp birlikte gülen halkımızın ayrıştırılmasına biz başkaları gibi müsaade etmeyeceğiz, aksine birleştireceğiz. İç ve dış güçlerin Iğdır’ımızın üzerinde oynamak istedikleri tüm kirli oyunları  birlikte bertaraf edeceğiz. Bizler et ile tırnak gibiyiz. Iğdır’ımız için, Iğdır’ımızın geleceği için, çocuklarımızın geleceği için, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin  geleceği için, Allah rızası için bu kutlu yolda, kutsal davaya hizmet eden Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşıyacağımıza inancım tamdır” diye konuştu.

   MHP Iğdır Milletvekili aday adayı Rahim Azeroğlu,  “Yaklaşık olarak 2006 yılından bu yana birçok olumsuzluk ve imkansızlıklara rağmen mücadele vererek ülkücü ve milliyetçi hareketin bayrağını başarılı bir şekilde 14 Şubat 2015 tarihinde yapılan seçimlerle Milliyetçi Hareket Partisi delegelerinin hür iradesi ile seçilen teşkilatımızın başkanı genç kardeşimiz Avukat Özcan Günsoy bey’e teslim eden Sayın Başkanımız, büyüğümüz, ağabeyimiz Cahit Erol bey’e huzurlarınızda minnettarlığımı, saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum. Bayrağı teslim alan bu kutlu yolda, kutsal davaya hizmet için yola çıkan teşkilatımızın İl Başkanı Uçbeyi Sayın Av. Özcan Günsoy bey’e ve yönetim kuruluna huzurlarınızda başarılar diliyorum. Yolları, bahtları açık olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun. 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin birbirinden değerli aday adayı dava arkadaşlarıma, ülküdaşlarıma başarılar diliyorum. Hepinize teşekkür ediyor şükranlarımı, saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene! Referansımız halktır. Allah’a emanet olun, Allah yar ve yardımcımız olsun.“ şeklinde konuştu.

   Azeroğlu,  1999 ve 2002 yıllarında ülkemizde yapılan genel seçimlere, Iğdır ili seçim çevresinden Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Millet Vekili Adayı olarak anımsattı. 

   Yapılan konuşmalarının ardından Azeroğlu, basın mensupları ve parti temsilcileri ve halkla özel düğün salonunda  öğle yemeğinde bir araya geldi.

Rahim AZEROĞLU (Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Aday Adayı)

ÖZ GEÇMİŞ

Rahim AZEROĞLU, 01.03.1956 tarihinde Iğdır’ın Taşburun beldesinde doğdu. İlk öğrenimini Taşburun İlkokulunda,  orta ve lise öğrenimini Aralık Lisesinde, Yüksek Öğrenimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesinde tamamladı. Memurluk görevine 1984 yılında Gazi Üniversitesi Rektörlüğünde başladı. 1989 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığında bakan danışmanlığına görevlendirildi. 1991’de Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Eğitim Dairesi Başkanlığında spor eğitim uzmanlığına geçti.  1994 yılında memurluk görevinden kendi isteğiyle ayrılarak merkezi Ankara’da olan gıda, inşaat ve turizm üzerine kurmuş olduğu aile şirketini yönetmektedir. 

1999 ve 2002 yıllarında yapılan genel seçimlere, Iğdır ili seçim çevresinden Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Millet Vekili Adayı olarak katıldı. 2011 genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır ili seçim çevresinden milletvekili aday adayı olarak müracaatta bulundu. 

Azerbaycan Kültür Derneği Genel Merkezi yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. Iğdır Kültür ve Turizm Derneği başkan yardımcılığı yaptı. Hâlen Azerbaycan Kültür Derneği Danışma Meclisi üyesidir.  

On beş kardeşe sahip Rahim AZEROĞLU evli ve iki çocuk babasıdır. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.