Gasp ve Adam Yaralamaktan 2'si Kadın 3 Kişi Tutuklandı

Tarih : 2012-07-09 / Kategori : Genel Haber

Gasp ve Adam Yaralamaktan 2'si Kadın 3 Kişi Tutuklandı

Iğdır’da erkekleri arkadaşlık ve birlikte olma  vaadi ile kandırarak gasp eden ikisi bayan 3 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Orhan B. isimli şahıs Iğdır Emniyet Müdürlüğüne giderek 2 kadın ve 2 erkek tarafından dövülerek gasp edildiğini söylemesi üzerine Iğdır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak bürosu ekipleri yaptıkları araştırma ve takip sonucu 2 kadın ve bir erkeği gözaltına aldı.
Gözaltına alınan Iğdır Nüfusuna kayıtlı 1990 doğumlu Mehtap Y., 1985 doğumlu Burcu Y.  ve Batman Nüfusuna kayıtlı 1976 doğumlu Abdullah U.  çıkarıldıkları mahkemece Gasp ve adam yaralamaktan tutuklanarak Iğdır Kapalı cezaevine gönderildi.        
Orhan B. isimli şahıs “Mehtap ve Burcu ile para karşılığında birlikte olmak için anlaştık. Verdikleri adrese gittim burada kızlarla buluştuk sonra ismini tanımadığım iki kişi daha gelerek beni dövdüler ve bıçakla yaraladılar. Üzerimdeki para ve diğer eşyalarımı alarak aracımın anahtarını kırarak kaçtılar kaçarken arabamada zarar verdiler bende bir arkadaşıma haber gönderdim oda gelip beni alarak Hastaneye götürdü daha sonra polise giderek şikâyetçi oldum” dedi.
Gözaltına alınan Burcu Y. da ifadesinde “Orhan B.  bana sürekli asılıyordu bende Erkek arkadaşım Abdullah U.’ya durumu anlattım oda randevu vermemi istedi bende adres vererek buluşalım dedim. Erkek arkadaşımla birlikte gittik ben kendisine niye beni rahatsız ediyorsun diye saldırdım ve vurdum kesinlikle kimse olaya karışmadı ve şahsın hiçbirşeyini almadık” dedi.
Yakalanan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Polis kaçan diğer şahsı aramaya başladı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.