Milliyetçi Haraket Partisi İl Başkanlığından Devlet Bahçeli'ye Destek

Tarih : 2012-09-13 / Kategori : Genel Haber

Milliyetçi Haraket Partisi İl Başkanlığından Devlet Bahçeli'ye Destek

4 Kasım 2012 tarihinde yapılacak olan MHP kurultayı öncesi MHP Iğdır İl Başkanı Cahit Erol yaptığı basın açıklamasında Devlet Bahçeli’nin yanında olduklarını söyledi.

Erol, parti binasında düzenlediği basın toplantısında “bazı adayların ortaya çıkarak genel başkanlığa aday olduklarını belirtmektedirler, adaylıklarını açıklarken de ülkücü harekete yakışmayacak tavırlar sergilemektedirler. Elbette bu bir yarıştır, elbette aday olabilirler. Aday olurken kendilerini de gözden geçirmeleri gerekmiyor mu? Şimdi Milletçi Hareket Partisi’nin Trabzon Milletvekili olan Koray Aydın bey Genel Başkanlığa aday olmak istiyor. Çok güzel. Önce şunu hatırlatmak istiyorum. Sayın Koray Bey zannedersem siz 7 suçtan Anayasa Mahkemesinde yargılanıyordunuz. Bu suçların sadece 1 tanesinden beraat ettiniz. Fakat 6 davanın akıbeti ne oldu? Onlardan da beraat ettiniz mi? Yoksa Anayasa Mahkemesinde bekliyor mu? Eğer gerçekten bu 6 suçunuz Anayasa Mahkemesinde bekliyor ise şu Genel Başkan adaylığından vazgeçin, ABD.’nin ve AB’nin ayrıca BOP’un MHP.’ye vermiş olduğu zararın bin mislini siz verirsiniz. Türk Milliyetçilerinin ve Ülkücü Hareketin onuruyla daha fazla oynamayın. Çünkü dünyanın mağlup edemediği MHP.’sini siz mağlup etmeye çalışırsınız. Ve diyoruz ki Trabzon Milletvekilliği size yeter de artar bile. Çünkü Ülkücü camianın vicdanın da halen aklanmayan ve şaibeli bir şahsın Oğuz Kaan’ın, Metehan’ın, Çiçi Yobgun’un, Cengiz han’ın, Gazi Alparslan’ın, Süleyman Şah’ın, Tuğrul ve Çağrı Beyin, Ertuğrul Gazi’nin, Fatih Sultan Mehmet Han’ın, Mustafa Kemal Atatürk’ün, Alparslan Türkeş Bey’in ve Devlet Bahçeli Bey’in varisleri olarak Ülkücü hareketin misyonunu yüklenip götürmeniz mümkün değildir.” dedi.
Erol, konuşmasında  şu görüşlere yer verdi: ”Unutmayın ki dün Türk Milliyetçiliğini küresel güçler AKP eliyle yok etmek isterlerken benim Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli Bey tek başına tüm emperyalizmi karşısına alarak tek başına divan çöktüğü halde divan olmuş Elazığ, Malatya, Diyarbakır ve doğu illerimizde de mitingler düzenleyerek Türk Milliyetçiliği Ülküsünü de anlatıp emperyalizmi de ayaklar altına almıştı. Sizler ise zor günlerde bu davanın liderini ve mücadele erlerini ayaklarından çekmekte, bir büyük düşmanmış gibi hareket etmekteydiniz. Şimdide kalkmış her şey güllük gülistanlık Genel Başkanlığa soyunmaya başlamışsınız. Benim Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli Bey o günlerde umman olmak için tek başına sele dönmüştü. Dostun da düşmanın da taktirini kazanarak MHP’ni silmek isteyenlere Osmanlı tokadını patlatarak zorlukları göğüsleyip emperyalizmi de ayakları altına almış ve küresel güçlerin Milliyetçi Hareket Partisi’ni baraj altında koyarak tarih sahnesinden silmek isteyenlere öyle bir dersini verdi ki ancak AKP, BOP , ABD ve AB Milliyetçi Hareket Partisi’nden %1 oy alabildiler. Halbuki biz iktidarı hedeflerken %14 lere düştük. Eğer bu emperyalistlerin yerli işbirlikçileri ve yardakçıları o gün o zararı vermeselerdi şimdi Milliyetçi Hareket Partisi iktidardı. Ve şunu da unutmayın ki MHP. ve Devlet Bahçeli üzerinde oyun oynayanlar MHP. ve Devlet Bahçeli’ye mağlup oldular. Şimdi gelelim sizlere; Kimlerin emriyle ortaya düşmüşsünüz onu bilmiyorum ama size bir nasihatim var; kimseyi rahatsız etmeyin. Hele hele şu Iğdır, Erzurum, Kars, Ağrı, Van, Elazığ, Muş, Malatya ve Erzincan ile birlikte tüm doğu illerine gelmeyin. Gelirseniz rezil olursunuz. Son söz olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey’dir ve bizler şaibesiz, dürüst, onurlu ve yenilmez lider Sayın Bahçeli’nin emrindeyiz. Bunu bütün Dünya ve Türkiye böyle bilsin. Iğdır’dan tüm Türkiye’ye ve bütün Ülküdaşlarıma saygılar sunarken Allah’a emanet olsunlar diyorum.” diye konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. OSMAN BÖLÜKBAŞI 2012-09-13 05:57:15

    SAYIN BAŞKAN<br />BU KONUŞMANIZI BİR IĞDIRLI OLARAK KINYORUM MHP DE DEMOKRASİ YOKMUDUR HERKES ADAY OLABİLİR SEN NE HAKLA KORAY BEYİN IĞDIRA GELMESİNİ YASAKLIYORSUN BİZLER ÖNCE KORAY BEY GİBİ ÜLKÜÇÜ OLALIM GERİSİNİ SONRA TARTIŞIRIZ MHP BU YÖNETİM YOK ETTİ AMA GÜÇLERİ YETMEYECEKTİR ÜLKE BÖLÜNÜYOR PKK VE ONA DESTEK VEREN KÜRTLER DEVLET KURUYOR SAYIN BAHÇELİ HALE AKP DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR IĞDIRDA BİR TANE TÜRK İDARECİ KALMADI IĞDIR ELDEN GİDİYOR HALE KORAY BEYİN ÜLKÜÇÜLÜĞÜ TARTIŞILIYOR BU BEYANATI KINIYORUM OSMAN BÖLÜKBAŞI

  2. mert 2012-09-15 16:41:38

    sayın başkan mhp rahmaetli alpaslan türkeşden sonra sahipsiz bir parti konumuna gelmiştir. kimse kimsenin nekadar mhp li oldugunu sorgulayamaz eger yaparsa ilk önce kendisine bir bakmalı bizler eger bu yeni mhpli bu eski mhpli diyerek bu partiyi bu hale getirdiler mhp krallık degildir her mhp liyim diyen herkes aday olabilir buna kimse karşı cıkamaz ama kazanır ama kaybeder kendisinin bilecegi bir şeydir ama sizler bizden başka kimse aday olmasın diyorsunuz krallıkya onun içinmi aday adaylarını cogaltıyorsun cıkın ozaman söyleyin adayınızı herkes biyat etsin krallıkya

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.