Vali Ahmet Pek, Okullar Açılmadan Önce İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Birifing Aldı

Tarih : 2012-09-14 / Kategori : Genel Haber

Vali Ahmet Pek, Okullar Açılmadan Önce İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Birifing Aldı

Iğdır’ın Eğitim-Öğretim ile ilgili çalışmaları yerinde görmek maksadı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Iğdır Valisi Ahmet Pek, Iğdır’ın eğitim-öğretim sorunları ve çözüm yolları ile ilgili bilgi almak amacı ile toplantı düzenledi.

Vali Pek, Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş eşliğinde büroları gezerek memurlardan çalışmalar hakkında bilgiler aldı daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Müdür Yardımcıları, Teftiş Kurulu Başkanı, Şube Müdürleri ile birlikte hazırlanan kurum bilgilerini içeren sunuyu izlediler. Vali Pek, eğitim – öğretime çok önem verdiklerini, eğitim alanında yeniliklere hazır olunması gerektiğini söyledi.
Ayrıca 2011-2012 eğitim öğretim yılının değerlendirildiği ziyarette 2012-2013 eğitim öğretim yılı hazırlıkları da görüşüldü. Ziyarette, Iğdır Millî Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, 12 yıllık zorunlu eğitim sistemine geçişte yeniden yapılanan okul tür ile sayıları ve lise kayıtları hakkında bilgi verdi.
Millî Eğitim Müdürü Ateş, başta Iğdır Valisi Pek olmak üzere diğer tüm katılımcılara eğitime vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.


 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.