Ataması Yapılan Öğretmenlerle Uyum Eğitimi

Tarih : 2012-09-14 / Kategori : Genel Haber

Ataması Yapılan Öğretmenlerle Uyum Eğitimi

Iğdır Valisi Ahmet Pek, Iğdır Kültür Merkezi Müdürlüğü’nde uyum seminerine katılan öğretmenleri ziyaret etti.

Seminerde öğretmenlere seslenen Vali Pek, öğretmenlerin toplumun kalkınmasında önemli etken olduğuna dikkat çekerek, “Iğdır’ın batı şehirlerimizden hiçbir farkı  yok. Iğdır doğu vilayetlerimizin güzel bir ili ve gelişmekte olan bir ilimiz. Öğretmenlik kutsal bir meslek. Öğretmenler bir toplumun kalkınmasında önemli rol oynarlar. Sizin çıktılarınız öğrencilerinizdir. İlimizin sosyo-politik yapısından ötürü çocuklarımızın kültürleşmesinde ve vatanına milletine yararlı bireyler olması  için sizlere çok işler düşmektedir. Öğretmenler olarak siz öğrencilerinize gitmelisiniz, ailelerini ziyaret etmelisiniz. Iğdır’da eğitime ve öğretime büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda eğitim odaklı  çalışmalarımız var. İnşallah ilimizin kalkınması için hep birlikte çalışacağız. Yeni eğitim öğretim dönemine başlamamıza az bir süre kaldı. Ben buradan tüm öğretmenleri tebrik ederek çalışma hayatlarında iyi dönemler geçirmelerini temenni ediyorum”  şeklinde konuştu.
Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü  Dinçer Ateş, “Çeşitli branşlarda ilimize atanan 299 öğretmen  Eğitim Öğretim hayatına bu günden itibaren başlayacaktır.  Iğdır’ın geleceği olan gençlerimizi yetiştirecek öğretmenlerimize yeni  görev yerlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Ateş, “yapılan bu son atamada ilimize gelen 299 öğretmen var. Bunlar bugünden itibaren de Iğdır Kültür Merkezi´nde uyum eğitimine başlayacaklar. Öğretmenler bizim için çok değerlidir. İlimizi öğretmenlerimiz için güzel bir görev yeri olarak değerlendiriyoruz. Onları seviyoruz. Bir Öğretmen bir bahçivan, Öğrenci ise bir çiçektir. Sizler o çiçeklere iyi bakarak  gelecek nesillere hazırlayacaksınız. Biraz önce sayın Valimizin bir konuşması vardı. Size hizmet etmek için kurulmuş bir yere gelmediniz. Siz çocuklara hizmet etmek için bir yere geldiniz dedi. Bizlerin amacı hizmet etmektir. Gittiğimiz okullarda en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız. mücadele edeceğiz.” diye konuştu. Kültür merkezinde yapılan programa Iğdır Valisi Ahmet Pek, İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Şube Müdürleri ve Öğretmenler katıldı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.