Alyans Düğün Salonu Hizmete Açıldı

Tarih : 2012-09-29 / Kategori : Genel Haber

Alyans Düğün Salonu Hizmete Açıldı

Doğunun en büyük düğün salonu Iğdır halkının hizmetine açıldı.

Hizmete açılan Alyans Düğün salonu Yetkilileri Tayfun ve Tamer Karasu, “Iğdırlıların hizmetine açmış olduğumuz ve doğunun en büyük düğün salonu olmakla birlikte konfor bakımından Türkiye’de üçüncü sırada yer almaktadır” dedi.
Alyans düğün salonunda ilk düğünü gerçekleştiren Nurdan ve Yavuz Görentaş, çifleri “Iğdır’da böyle güzel bir düğün salonunun olması bizleri mutlu etti. Öncelikli olarak kaliteli hizmetinden dolayıda düğün salonu yetkililerine Iğdır’a böyle bir güzelliği inşa ettikleri için teşekkür ediyoruz.” dediler. Alyans düğün Salonu Sahibi Tamer Karasu, Nurdan ve Yavuz, evli çifte ömür boyu mutluluk.”diledi.
Tamer Karasu, “Yemekli-Yemeksiz düğün, nişan, sünnet düğünü, şirket ve bayi toplantıları, mezuniyet törenleri, seminer ve söyleşi gibi davet organizasyonlarınızda hizmete başladığımız tarihten bu yana siz değerli müşterilerimizin talepleri doğrultusunda profesyonel kadromuzla sınıfında her zaman en iyi ve en mükemmel hizmeti vermeye çalışmaktadır. Bu amaç doğrultusunda sizlerden gelen talep doğrultusunda hizmet vermekteyiz.
TESİSİMİZİN GENEL ÖZELLİKLERİ:
100 araçlık otopark, Özel güvenlik görevlileri, kapasiteye uygun klima ve jeneratör sistemi, Çocuk bakım ve oyun odası, mescit, her salona özel gelin odası, kantin, fotoğraf stüdyosu, ikramlarımız servis araçlarıyla yapılmaktadır.  Tesisimiz kalite standartları bakımından ISO 9001:2000 belgesine sahiptir. Tesisimiz 24 saat güvenlik kameraları ile takip edilmektedir. Kapasite bakımından en büyük salonumuz olan ALYANS DÜĞÜN SALONU 600-1000 davetliyi rahatça bir biçimde ağırlamanız için tasarlanmıştır.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası