Yeşil Iğdır Gazetesinden Iğdır Emniyet Müdürüne Ziyaret

Tarih : 2012-10-01 / Kategori : Genel Haber

Yeşil Iğdır Gazetesinden Iğdır Emniyet Müdürüne Ziyaret

Yeşil Iğdır Gazetesi çalışanları göreve yeni başlayan Iğdır Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ’ı makamında ziyaret etti.

Iğdır Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ tarafından kabul edilen Yeşil Iğdır gazetesi Genel Yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş, köşe yazarı ve TRT muhabiri Serdar Ünsal, Sabah gazetesi muhabiri Özkan Aydın, Yeşil Iğdır gazetesi yazı işleri müdürü Ali Şıktaş, Iğdır Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ ile bir süre sohbet etti.
Gazeteciler, haber almada karşılaştıkları zorlukları ve Iğdır’da asayiş konuşlarını dile getirdiler. Cabbar Şıktaş, gazetelerinin Iğdır’da en eski gazete olduğunu 57 yıldan beri milli ve manevi konulardan taviz vermeden her zaman haklıdan, devletten, milletten, bayraktan yana yayın yaptıklarını belirterek “Iğdır bizim memleketimiz. Iğdır’ın huzuru için çalışan sizlerin her zaman yanınızdayız.” dedi.
Serdar Ünsal’da basın olarak her zaman Emniyete yardımcı olmaya çalıştıklarını, emniyetinde kendilerine yardımcı olduğunu belirterek “yeni görevinizde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
Iğdır Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ’da “sizlerde bizler gibi kamu görevi yapıyorsunuz. Iğdır’ın huzuru için birbirimize destek olacağız. Sizler basın olarak halkın sesisiniz halkın düşüncelerini aktarıyorsunuz. Bu düşüncelerden haberlerden bizi ilgilendiren konularda faydalanacağız” dedi.
Karadağ, Iğdır’da birlik ve beraberliğin sağlanarak terör belasının yok edileceğini Iğdır’ın huzurlu bir şehir olduğunu, bu huzuru bozmaya kalkanlara fırsat verilemeyeceğini belirterek başarılar diledi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası