Eğitimde Yenilikçilik Ödülü Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğüne Verildi

Tarih : 2012-10-01 / Kategori : Genel Haber

Eğitimde Yenilikçilik Ödülü Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğüne Verildi

Ödül töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, ''Yaptığımız yapısal düzenlemeler toplumun beklentilerini karşılamayı ve gelişmiş ülkelerle Türkiye'nin eğitim sistemi arasındaki farkı gidermeyi amaçlıyor'' dedi.

26/09/2012 tarihinde Ankara Başkent Öğretmenevi'nde düzenlenen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödül törenine, Milli Eğitim Bakanı Bakan Dinçer, bakanlık bürokratları, proje sahibi kurum müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda ilgili katıldı.
5471 başvuru arasından 18 projenin seçildiği Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar Ödülü; “Acil Onarım Ekibi” projesi ile Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğüne verildi. Alınan bu ödül, aynı zamanda Doğu Anadolu'nun aldığı tek ödül niteliğindeydi.
Iğdır’ı törende yalnız bırakmayan Ak Parti Ağrı Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi ve Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş; ödülü Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'den birlikte aldılar.

Facebook Beğenenler

  1. ALP 2012-10-01 12:51:18

    cabbar bey sizin iyi arkadaşınız,yayınlamayacaksın amma yine de yazalım,evet odası iş adamı tarafından yada adını hayırsever koyun çok güzel yenilenmiş,ülkede bu kadar tasarruf varken,gerçekten yenilik çi

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası