M. Haluk Saatçıoğlu Iğdır Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğüne Atandı

Tarih : 2012-11-13 / Kategori : Genel Haber

M. Haluk Saatçıoğlu Iğdır Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğüne Atandı

    İçişleri Bakanlığı Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğü, İl Müdürleri Kararnamesi yayınlandı. Yayınlanan Kararnameye Göre 58 İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü yer değişikliği yaptı.   
    Yaklaşık 16 yıldır Muğla İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak görev yapan Mustafa Haluk Saatçıoğlu, Yaklaşık bir yıldır vekaleten yürütülen Iğdır İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü görevine atandı.
    Iğdır İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak atanan Saatçıoğlu şunları söyledi: “Ordu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak görev yapmakta iken Haziran 1996 tarihinde Muğla İli Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne atanmış olup, ardından 03.08.2012 tarihinde 58 İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürünün tayin onayları arasında Iğdır İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak tayin edildim. Doğu Bölgesinde görev yapmamış olduğum için  4’üncü bölgede bölge uygulaması sonucu  Iğdır’a atandım.”
     32 yıldır aralıksız İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü yaptığım süre içerisinde vatan ve millet sevgisini ilke edinerek Devlet Memuru terbiyesi ile görevimi tarafsız bir şekilde sürdürdüğünü dile getiren Haluk Saatçıoğlu, “Görev yaptığım illerde yöre halkı ile bütünleşmeye, vatandaşlarımızın müdürlüğümüzdeki iş ve işlemlerini devlet otoritesini zafiyete uğratmadan kolaylaştırıp, vatandaşa karşı daima yapıcı olmaya çalıştım ve çalışmayada devam edeceğim. Iğdır doğunun en güzel bir ili insanıyla yapısıyla çok güzel bir il Iğdır’da görev yapmaktan çok mutluyum.” dedi.
    Yeşil Iğdır Gazetesi olarak Muğla’dan Iğdır’a  tayin olan Mustafa Haluk Saatçıoğlu’nu  “tebrik” ediyor ve yeni görevinde de “başarılarının” devamını diliyoruz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.