Defterdarlık Tarafından Okullara Bilgisayar Verildi

Tarih : 2013-05-09 / Kategori : Eğitim

Defterdarlık Tarafından Okullara Bilgisayar Verildi

        Iğdır'da Vergi Denetim Kurumu Başkanlığı'ndan gönderilen 38 adet dizüstü bilgisayar defterdarlık tarafından ilk ve orta öğretim okullarına dağıtıldı.
            Ziya Gökalp Orta Okulu'nda yapılan bilgisayar dağıtımına İl Defterdarı Mehmet Durusoy, Vergi Dairesi Müdürü Şahin Demirci,
İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Gelir Müdürü Subahan Gögcebulak ve okul müdürleri katıldı.
          Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş; “İmkânlarımız itibariyle birçok kamu kurum ve kuruluşlardan teknolojik anlamda özellikle, çok daha iyi pozisyonda olsak bile diğer kamu kurum ve kuruşlarının, sivil toplumun ve özel şirketlerin, vatandaşın eğitime, öğrencilere böyle duyarlı olması, çocuklarımızın eğitimine biraz daha yardım yapmaya çalışması, bu duyarlılığı, bu hassasiyeti Milli Eğitim adına bizim çok hoşumuza gidiyor. Bundan dolayı çok memnuniyet duyuyoruz.  Bu bakımdan bu hassasiyeti gösterdikleri için başta Sayın Defterdarımıza ve Vergi Müdürümüze sonra da bize bunları gönderen kamu kurumuna, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığına teşekkür ediyorum.  Bu kültürün bizim ihtiyacımız olsun ya da olmasın devam etmesini arzu ediyoruz. Çünkü bu bir eğitim hassasiyeti ve eğitim duyarlılığı oluşturuyor” şeklinde konuştu.
           İl Defterdarı Durusoy ise, “Biz Teşkilat olarak Milli Eğitim Müdürlüğüne elimizden gelen her türlü desteği şimdiye kadar yaptık, bundan sonra da yapacağız. Gerek arsa tahsisi gerekse başka konularda maddi manevi her yönden desteklerimizi bundan sonrada devam ettireceğiz. Okullarımıza eğitim faaliyetlerinde faydalı olacağından hiç şüphemiz yok.     Kurumlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” diye ekledi.                        Defterdar Durusoy, Ziya Gökalp Orta Okulu Müdürü Mehti Yalçın'a 3 adet teslim edilen dizüstü bilgisayarların 35 adetinin de ildeki ihtiyacı olan diğer okullara dağıtılacağını belirtti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.