Belediye’den Örnek Davranış

Tarih : 2013-05-14 / Kategori : Eğitim

Belediye’den Örnek Davranış

         Iğdır Belediyesi  tarafından yaptırılan Karağaç Mahallesinde bulunan Mahmut Nedim Kuyumcu Ortaokulu’na 120 sıra ve 1 kürsü törenle teslim edildi.
             Başkanlık makamında teslim törenine Belediye Başkan Vekili  Hüseyin Malk, Mahmut Nedim Kuyumcu Okul Müdürü Ekrem Baydar, Belediye Başkan Yardımcılarından Evrim Turpçu ve Çiğdem Yılmaz katıldı.
            Teslim töreninde konuşan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk ”Okulumuzun bize sıra yardımı konusunda talepleri vardı. Daha önce de böyle yardımlar yapmak istedik ama bazı yasal sıkıntılar yaşadık. Okulumuz da bizden yardım isteyince bizler de nisan ayının meclis kararıyla Mahmut Nedim Kuyumcu Orta Okulu’na yardım kararı çıkardık. Okulumuza 120 adet sıra yani 4 sınıfımızı donatacağız. Bunun yanında bir de kürsü teslim edeceğiz. Bu vesileyle müdürümüzü çağırmış bulunmaktayız. Şimdi siz değerli basın mensuplarının önünde teslim edeceğiz.
         Bu sıralarımızda eğitim görecek olan öğrencilerimize hediye olsun. Çevre duvarını da yapacağız”  dedi.
              Malk, okulun çevre duvarını da yapacaklarına dikkat çekerek, “Okulumuzun çevre duvarını yapma sözü vermiştik. Fakat kış ayında sıkıntı çektiğimiz için bahar ayına ertelemiştik. Bu okulumuzun çevre duvarını da en kısa zamanda bitireceğiz” dedi.
                 Mahmut Nedim Kuyumcu Ortaokulu Müdürü Ekrem Baydar ise Belediye Başkan Vekiline teşekkür ederek başladığı konuşmasında ”Okul olarak bizler belediye başkanımızın şahsında belediyemize kendim ve okulum adına teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar ellerinden geleni yaptılar. Daha önce de sınıf kapılarımızı yaptırmıştılar. Böyle belediyemiz olduğu için şanslıyız” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-05-14 16:49:32

    Ekrem Baydar can ciğer arkadaşım seni görmeyeli 6 yıl oldu çok gocalmışsın..ama aynı Ekremsin hala sevgili arkadaşım sınıf yoldaşım...<br /><br />Sözer Sayan

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.