689 Öğrencinin Yüzü Güldü

Tarih : 2013-05-16 / Kategori : Eğitim

689 Öğrencinin Yüzü Güldü

    Iğdır Valisi Ahmet Pek, Iğdır merkez ve köylerinde maddi durumu iyi olmayan 689 öğrenciye spor ayakkabı dağıttı.
    Iğdır Merkeze bağlı Küllük köyü İlköğretim okulunda 45 öğrenciye spor ayakkabı dağıttı.
    Vali Ahmet Pek, “Milli Eğitim Müdürlüğü okullarda ayakkabı ihtiyacı olan çocukların olduğunu söyledi. Biz Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı olarak biz kaç kişiyse tespit edelim ve onlara yardım edelim şeklinde söyledik. 689 çocuğumuzda böyle bir ihtiyaç tespit edildi. Böylece bu ihtiyaçlarımızı kısa bir sürede tamamladık. Ve kendilerine gönderdik. Okullarına Küllükteki sınıftaki çocuklara sembolik olarak dağıttık devlet olarak ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının karşılanmaması diye bir şey yok söz konusu bile değil yeter ki bilelim tespit edelim. Tek istediğimiz şey bilmek, bilemesek bir şey yapamıyoruz. Bildiğimiz zaman problem kalmıyor. Bundan sonra talepler olduğu zaman yada Milli eğitim müdürlüğümüz tarafından tespitler yapıldıkça ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını temin edebiliriz diye düşünüyorum.” dedi.
    Öğrencilerden Aydın Beyazıt, “Sayın valimize teşekkür ederim. Bize bu ayakkabıları dağıttığı için, bol bol top oynuyacağım onun için çok teşekkür ederim.” dedi.
Kız öğrenci Nazlı Sönmez, Valimize Komutanımıza, müdürlerimize çok teşekkür ederim. Ayakkabıları bize hediye ettiği için Artık bu ayakkabıyla istediğim kadar koşabilirim ve top oynayabilirim. Onlara teşekkür ediyorum.”dedi.
    Programa Iğdır Valisi Ahmet Pek, İl Jandarma Komutanı Erdem Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Şube müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.