Şehit Er Erkan Akdeniz Okulu Kütüphaneye Kavuştu

Tarih : 2013-05-23 / Kategori : Eğitim

Şehit Er Erkan Akdeniz Okulu Kütüphaneye Kavuştu

                Iğdır Merkez Şehit Er Erkan Akdeniz İlköğretim Okulu bağışlanan kitaplarla kütüphaneye kavuştu.
                  Marmara Akademi kuruluşu tarafından okula bağışlanan 3000 adet kitap ile okulda kütüphane açıldı.
    Kütüphanenin açılışına Milli Eğitim Müdürü Dincer Ateş, Müdür yardımcısı Tahir Kaman, Teftiş kurulu başkanı Kamuran Vural, şube müdürü Halis Erdoğan,  okul müdürü Engin Rızaoğlu, şehit erin babası  Ahmet Akdeniz  ve Marmara Akdemi Eğitim Kültür Vakfı  temsilcisi Muhammet Göksal katıldı.
    Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş  yaptığı konuşmada, ”Marmara  Akademi vakfına teşekkür ederim. Bir okulumuz  daha kütüphaneye kavuştu. Hayırlı uğurlu olsun. Bu tür vakıflar iş adamları okullarımıza katkı sağlamalı” dedi.
    Marmara Akdemi Eğitim Kültür Vakfı  temsilcisi Muhammet Göksal da Üniversite öğrencilerine yönelik kişisel gelişim seminerleri, kurslar, geziler, sosyal sorumluluk projeleri düzenleyerek öğrencilerin kendilerini yetiştirmeleri konusunda onlara yol göstermeyi ilke edinmiş bir kuruluştur. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yürütülen Marmara akademi kitap kardeşliği Iğdır ilimizde ki Şehit er Mehmet çavuş ortaokulu, Şehit er Erkan Akdeniz ortaokulu, Şehit er Aydın Karakuş ortaokuluna  4500 kitap  yerleştirilmiştir. Marmara akademi olarak Iğdır il milli eğitim müdürü sayın Dinçer Ateş beyefendiye Şehit Er Erkan Akdeniz ortaokulu müdürü Engin Rızaoğlu’na ve öğretim görevlilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü Marmara akademi olarak teşekkür ederiz.” dedi.
             Okul Müdürü Engin Rızaoğlu’da  “Marmara Akdemi Eğitim Kültür Vakfı  ve kampus İstanbul vakfına teşekkür ederim okulumuz kütüphaneye kavuştu” dedi.
             Şehit erin babası Ahmet Akdeniz de “Okula kütüphane kurulması güzel bir olay emeği geçenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
                Öğrenciler  de kütüphaneye  kavuştukları için çok  mutlu olduklarını söylediler.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-05-24 09:52:13

    İstanbul dan ığdır a kardeşlik köprüsü Kur'an istanbul Marmara Akademi ve Kampüs istanbul Derneklerine Kitap Kardeşliği Projeleri için sonsuz teşekkürler...

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.