Iğdır'da Cinayet Şüphelisi 4 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Tarih : 2013-10-29 / Kategori : Gündem

Iğdır'da Cinayet Şüphelisi 4 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

             Iğdır Taşburun Beldesine bağlı İslamköy kırsalında yanmış araç ve içerisinde ceset bulunan olayla ilgili 1 Bayan 3 Erkek toplam 4 kişi Iğdır adliyesine sevk edildi.
           Iğdır İl Jandarma İstihbarat ekiplerinin 4 aylık teknik takip sonrası olayla ilgili şüpheli oldukları idda edilen  4 kişiyi adliyeye sevk edildi.
      Adliye önünde Hüseyin A.’ın eşi ve çocukları akrabaları zanlıları indirirken tepki gösterdiler.  Araç adliye önünden uzaklaşarak teker teker zırhlı araçlarla adliyeye sevk edildi.
             Olay 02.06. 2013 günü  Sabaha karşı olduğu bildirilen Iğdır'da Taşburun Beldesinde  Okul ögretmenlerinin ve beldeye bağlı sağlık ocaklarının hemşirelerinin servisini çeken 60 yaşındaki 4 çocuk Babası Hüseyin Akyıldırım Akşam saatlerinde evinde kendi inşaatıyla uğraşırken telefonunun çalması ile evden ayrıldı ve sabaha karşı Taşburun beldesine bağlı İslamköy kırsalında  aracının içinde yakılarak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Cesedi sabah saatlerinde oğlu Zafer A. tarafından aracının içinde yanmış olarak bulunmuştu.
   Hüseyin A.’nın Oğlu Zafer A., “Babam iyi birisiydi yardım severdi herkese yardım eder kimseye de kötülüğü dokunmamıştı. 100 Kg ağırlığında babamı yakarak 3 kg kemik olarak bize verdiler. Öldürenleri kınıyoruz.” dedi.
    Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.