MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Gündüz Güneş" Birlik ve Beraberlik içinde Seçimi Kazanacak Iğdır'ı Toz ve Çöpten Kurtaracağız."

Tarih : 2013-11-04 / Kategori : Gündem

MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Gündüz Güneş

          MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Gündüz Güneş Belediye Meydanında konuşma yaparak başkan seçildiğinde yapacağı işleri anlattı.
            Kalabalık bir araç konvoyuyla Tuzluca ilçesi girişinde karşılanan ve şehir merkezine gelerek MHP il binasında bir konuşma yapan  MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Gündüz Güneş ,birlik ve beraberlik vurgusu yaparak "Hep birlikte ,birlik içinde belediye başkanlığı seçimini kazanacağız "dedi.
            Belediye başkanlığına projeleri ile aday olduğunu yapılan kamuoyu yoklamalarında kendisine verilen desteğe teşekkür eden Güneş, şunları söyledi:"Iğdır bölgenin en önemli illerinden biridir. Üç ülkeye açılan sınır kapısı Orta Asya'ya açılan bir köprüdür. Bunun için  Iğdır en temiz en güzel şehirlerden biri olmalıdır. Bugün Iğdır cadde ve sokakları tozdan çöpten geçilmiyor. Çok kirli bir şehirde yaşıyoruz. Iğdır halkı kirli bir şehirde yaşamayı hak etmiyor. Bunun için Iğdır'ı huzurlu ,temiz yaşanabilir bir şehir yapmak için çalışacağım Iğdır temizliği güzelliği  gelişmişliği ile örnek bir şehir olacaktır. Iğdırlı vatandaşım artık çöplerle  dolu sokaklarda yürümeyecek yeşilliği bol olan bir şehirde yürüyecektir. Iğdır'a en iyi hizmeti vermek için kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde çalışarak Iğdır'ı layık olduğu güzel bir yaşanabilir şehir haline getireceğim.Yaşanabilir huzurlu bir Iğdır için herkesin oyuna talibim.5 yıldır hizmet alamayan sokakları çöpten tozdan kirlilikten geçilmeyen Iğdır'dan ,modern yaşanabilir tertemiz bir şehir için ,Iğdır için oyunuzu MHP'ye veriniz." MHP Olarak bütün insanlarımızı kucaklayacağız" ifadesini kullandı.
               Güneş,  kalabalık bir araç konvoyu ile  vatandaşlar tarafından  karşılandı. Karşılamada yolda kurban kesildi. MHP aday adayları, Tan Demirkaya, Bayram Argın, Tuncay Güneş birer konuşma yaprak Gündüz Güneş ile seçimi kazanmak için çalışacaklarını söylediler.

Facebook Beğenenler

  1. Mehmet özbaşkut 2013-11-04 07:54:07

    Bence hepsi bayat ve klişe sözlerdir güç olmadımı Iğdır halkı kaderine razı olup hayatına devam edecektir

  2. İİRFAN 2013-11-04 08:05:17

    Kendimi bildim bile her seçimde ığdırı toz ve kirlilikten kurtacağını söyleyen kahramanlar olmuştur.ama sonrası malum..bilindik seçim angaryaları..

  3. Girfan Güneyli 2013-11-04 11:05:40

    Biri birinden değerli aday adaylarımız arasından en isabetli en mükemmel adayımıza bu kutsal görev tevdi edilmiştir,şimdi görev ığdırlı kardeşlerimize düşmektedir memleketini seven,memleketimizin bir çakıl taşına zarar gelmesini istemeyen vatanseverler haydi birlik ve beraberlik zamanı,uyumak yok çalışmak zamanı,Allah yardımcımız olsun..

  4. hlk 2013-11-05 16:27:28

    Gündüz bey beş yıldır bir zihniyet yönetiyor öncesinde de 10 yıl senin şuan aday oldugun zihniyet yönetti.konustugun boş seçim faadinden başka hic bir sey degildir gündüz bey.

  5. serdar ağırkaya 2013-11-06 06:27:35

    geçtiğimiz iki genel seçimlerde mhp.ığdır milletvekili listesinde liste 2 olarak seçimlere girerek asla partisine küsmeyen maddi ve manevi olarak bir çok fedakarlıkları karşılık beklemeden yapan ve en son seçimlerde sayın sinan ogan bey efendinin milletvekili seçilmesinde önemli rol oynayan sayın gündüz beyin şuan ığdır belediye başkanlığına aday olarak belirlenmesi bence sayın bahçeli'nin ilk kez ığdır için en mükemmel kararı vermiştir. ığdırımızda belediye başkanlığı seçiminde 2 partinin tüm gücüyle mücadele edeceğini ve bu iki partiden birinin çok az bir farkla seçimleri kazanacağını herkes biliyor. bu partiler mhp. ve dtp. dir şuan mu yarışta suskun görünen ak.parti de ise aday arayışları devam etmektedir ak. parti il başkanı sayın av.mustafa buluş beyefendileri partisine başarı getirebilecek bir aday arayışındadır bu topraklar üzerinde yaşayan iki ırktan da şu ana kadar belediye başkanlığına resmen aday olan yoktur bunun nedeni ise kürt kkenli kardeşlerimizin pkk.dan azeri kardeşlerimizin ise mhp. gençliğinden çekinmeleri çünkü ; ak partiden hangi ırktan aday çıkarsa o ırkın oyları 2 ye bölünerek diğer ırkın seçimleri kazanmasının garantisi olacaktır.o yüzden dolayıdır ki iki ırktanda hiç kimse ak partiden aday olma cesareti içinde olamıyor şartlar böyle olunca kulaktan kulağa dolaşan haberlere göre ak parti genel merkezi önümüzdeki yerel seçimlere güçlü girmek için merhum sanatcı ahmet kaya'nın hanımını ığdır'dan belediye başkan adayı koymak istiyormuş, bunun içinde geçtiğimiz hafta cumhurbaşkanlığımız tarafından merhum ahmet kaya ya devlet onur nişanı verilmiş ve bu ödülle merhum ahmet kay nın eşini ığdır belediye başkan adayı yapmak için ikna çalışmaları yapılıyormuş, ancak merhum ahmet kaya'nın eşini ığdır dan aday etmek isteyen dtp.de var onlarda biliyorlar ki ığdırlı bir aday kürt kardeşlerimizde birliği sağlayamayacak ve seçimi kaybedecekler ; ığdır milletvekilimiz sayın pervin buldan hanımefendinin 80 yıl sonra ele geçen kale 5 yıl içinde elden çıkabilme tehlikesi vardır.<br />yani anlaşılan ığdırımızda seçim atmosferi çok sıcak gececek rabbim ığdır için en hayırlısı kim olacaksa ona belediye başkanlığını nasip etsin ve kardeşlik birlik ve beraberlik içinde bir seçim geçirilmesi dileyimle saygılarımı sunuyorum

  6. yusuf 2013-12-04 09:57:17

    Mustafa buluşun akpden aday olması şimdiden MHP ye belediyeyi kazandırdı.Kürtlerin yaşadığı bölgeler tekrar pislik içerisinde bırakılmaya mahkum.Mustafa Buluş ve zihniyeti 'bdp kazanmasın da kim kazanırsa kazansın'ın peşindeler.zihniyetiniz kurusun.

  7. ardahan 2014-01-18 07:17:28

    ığdırda BDP VE MHP faktörü vardır kafa kafaya gider gibime geliyor kim alır orasını inanın tahmin etmek çok zor

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.