Iğdır Sağlık Meslek Lisesi İtalya'ya Gidiyo

Tarih : 2014-02-27 / Kategori : Eğitim

Iğdır Sağlık Meslek Lisesi İtalya'ya Gidiyo


         TC Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenmeye değer bulunan "Geleceğin Sağlıkçıları İçin AB Standartlarında Hijyen ve Sterilizasyon Eğitimi" adlı  Leonardo Da Vinci Meslek projesi kapsamında Iğdır70.Yıl Cumhuriyet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 02.Mart-15.Mart  tarihleri arasında 2 haftalığına İtalya'da olacaklar.
           Okul Müdürü Nazire Güneş, "Yurt dışı meslek projemize okulumuzdan 12 öğrenci ve 2 öğretmen katılacaktır. Türkiye Ulusal Ajansının tarafımıza değer bulduğu bu destek sayesinde, katılımcılarımız, 2 hafta boyunca mesleki eğitim ve inceleme faaliyetlerine katılarak alanlarında unutulmaz anlar yaşayacaklardır.
Mesleki eğitim ve inceleme faaliyetleri yanında gerçekleştirilecek olan mesleki ziyaretlerle tecrübe ve birikimlerini geliştirerek kendi alanlarında önemli bir kazanım sağlayacaklardır.Hafta sonlarında gerçekleştirilmesi planlanan gezi ve kültürel ziyaretlerle yabancı kültüre karşı saygı, kültürlerini geliştirme ve öğrenme fırsatı da yakalayacaklardır. Türkiye'nin sayılı okulları arasına girerek, bu mesleki ve kültürel eğitim ve gezi faaliyetlerine katılacak olan
öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dilerim." dedi.
                Öğrenciler de "Leonardo Da Vinci Meslek projesi kapsamında  yurt dışına gidecek, bilgilerimizi artıracağız. Emeği geçen herkese, TC Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı teşekkür ederiz" dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.