İtalya'dan Dönen Iğdır Sağlık Meslek Lisesi Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen'i Ziyaret Etti

Tarih : 2014-03-21 / Kategori : Eğitim

İtalya'dan Dönen  Iğdır Sağlık Meslek Lisesi Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen'i Ziyaret Etti

       TC Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenmeye değer bulunan "Geleceğin Sağlıkçıları İçin AB Standartlarında Hijyen ve Sterilizasyon Eğitimi" adlı  Leonardo Da Vinci Meslek projesi
kapsamında Iğdır 70.Yıl Cumhuriyet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin 02.Mart-15.Mart  tarihleri arasında 2 haftalığına yaptıkları proje İtalya'da gerçekleşti.
           Okul Müdürü Nazire Güneş, Müdür baş yardımcısı Serdar Ünsal ve Meslek dersi öğretmeni Naciye Parlar, 12 öğrenci,  Vali yardımcısı Mevlüt Özmen'i ziyaret ettiler.
                 İtalya'da yaptıkları proje çalışması ile ilgili olarak bilgi veren öğretmen ve öğrenciler, projenin başarılı bir şekilde gerçekleştiğini, 2 hafta boyunca mesleki eğitim ve inceleme faaliyetlerine katıldıklarını Mesleki eğitim ve inceleme faaliyetleri yanında
mesleki ziyaretlerle tecrübe ve birikimlerini geliştirerek kendi alanlarında önemli bir kazanım sağladıklarını. Hafta sonlarında planlanan gezi ve kültürel ziyaretlerle İtalya'yı tanıma ve öğrenme fırsatı da yakaladıklarını belirttiler..
               Vali yardımcısı Mevlüt Özmen 'de öğrencilere neler öğrendiklerini ne gibi kazanımlar kazandıklarını sordu. Öğrencilerin duygu ve düşüncelerini  aldı.Özmen, İtalya'yı yakından tanıdınız orada edindiğiniz olumlu kazanımları burada günlük hayatınızda uygulamalısınız. Her şeyin başı eğitimdir. Neler hoşunuza gittiyse bunu çevrenize olumlu olarak yansıtın.İtalya'da  olumlu olan çevremizde olumsuz gördüğünüz bir uygulamayı edindiğiniz kazanımlarla olumluya çevirin. Yabancı dilin önemini kavramış oldunuz." dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.