Çifte Bayram, Devlet Bahçeli Geliyor

Tarih : 2014-03-21 / Kategori : Siyaset

Çifte Bayram, Devlet Bahçeli Geliyor

            21 Mart Nevruz bayramı şenliklerine katılmak üzere,  MHP Gene Başkanı Devlet Bahçeli bu gün saat 16.00'da Iğdır'a gelerek Zübeyde hanım Bulvarında halka seslenecektir.
              21 Mart Nevruz Bayramı etkinliği kapsamında, MHP Iğdır İl teşkilatı  tarafından organize edilen kutlamalara, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katılacağı açıklandı.
                MHP İl Başkanı Cahit Erol yaptığı açıklamada: "Bu gün sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Iğdır'ımıza teşrif edeceklerdir.
Bu  gün iki bayramı bir arada idrak edeceğiz.  MHP Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Abbas Bozyel ve MHP Iğdır Belediye Başkan Adayımız Sayın Gündüz Güneş ve teşkilatlarımız ile koordineli bir etkinlik tertip etmiş bulunmaktayız. Bu kapsamda saat 13.00'de başlayacak olan etkinliğimiz, saat 16.00'da Sayın Genel Başkanımız gelinceye kadar değerli sanatçılarımızdan Azerim, Yakut Karabağlı, Şemistan Elizamanlı, Enver Ehmedli ve Ahmet Öngel'in vereceği konserlerle devam edecektir. Nevruz şenliğine ve mitingimize tüm halkımız davetlidir."dedi.
             Açıklamada MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli bu gün saat 16.00'da halka hitap ederek, Iğdır halkıyla bayramlaşacak ve yumurta tokuşturacak, ateşten atlayacak ve Nevruz geleneğinin vazgeçilmezi yeddilevin (7 Çeşit çerez) ikram edilecektir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.