Iğdır'da Ermenistan Bayrağı Yaktılar

Tarih : 2014-04-26 / Kategori : Gündem

Iğdır'da Ermenistan Bayrağı Yaktılar

               Iğdır'da bir grup, dün Erivan'da Türk bayrağı yakılmasına tepki göstererek, Soykırım Anıtı önünde Ermenistan bayrağı yaktı.

              Ermenistan'ın başkenti Erivan'da Türk bayrağının yakılmasına Iğdır'dan tepki geldi. Kentteki Soykırım Anıtı önünde dün akşam saatlerinde toplanan 10 kişilik grup, yoldan geçen bir traktör sürücüsünden aldıkları mazotla ellerindeki Ermenistan bayraklarını yaktı. "BAŞBAKAN IĞDIR'A GELİP BİZE BAŞSAĞLIĞI DİLEMELİ" Azerbaycan Beynelxalk Diaspora Merkezi (BDM) Genel Sekreteri Samir Adıgözelli, Emrenistan'da Türk bayrağı yakılmasını şiddetle kınadığını, şehitlerin kanının hala kurumadığını belirterek, "Ermeni halkının Türklere karşı düşman ve saygısızlığına karşı biz de onların bayraklarını yakarız. Bu saygısızlık karşısında sessiz kalmayacağız. 1915 olaylarında Ermeniler yaşadıkları ülkeye ihanet etti. Ama bugün Türkiye'yi sorumlu tutuyorlar. Başbakan, Ermeni halkına başsağlığı diledi. Bu bizi derinden üzdü. Başbakan Iğdır'a gelip, toplu mezarlık açarak, bize başsağlığı dilemelidir." diye konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. Hüseyin 2014-04-27 22:05:23

    Çok doğru,neden başbakan türk lobisini güçlendirerek bizde ermenilerin fgerçek soykırım yaptıklarını avrupaya taşımıyor,mesela almanyada çok türkler yaşıyor ve hollandada,hükümet alman hükümetiyle beraber gerçekleri tesbit ederek türk arjivelerinden,bence yeterli olabilir,ermeniler açsada açmazsada önemli olan bizim arjivlerdir,eğer yalansa ispatlasınlar ermeniler

  2. caaan 2014-05-19 00:12:25

    yanlız o kolombiya bayrağı :)

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası