Iğdır Ak Parti İl Başkanlığına Ahmet Tutulmaz Seçildi

Tarih : 2014-06-05 / Kategori : Siyaset

Iğdır Ak Parti İl Başkanlığına  Ahmet Tutulmaz Seçildi

             Ak Parti Genel merkezi 30 Mart yerel seçimlerinden sonra başarısız olan Ak Parti il ve merkez ilçe yönetimini görevden almış, yerine yeni atanacak il ve merkez teşkilatlarını belirlemek için müracaat eden 18 kişiden 6 kişiyi genel merkeze çağırarak mülakat yaptı.

              Ardından Başbakan Recep Tayip Erdoğan son sözü söyleyerek Iğdır il başkanlığını ve merkez ilçe başkanlığını kurması için Av. Ahmet Tutulmaz'ı görevlendirdi. Bugün itibariyel Iğdır Ak Parti’de Av. Ahmet Tutulmaz dönemi başladı.    

             Av. Ahmet Tutulmaz Kimdir? Iğdır Karakoyunlu ilçesi İslamköy doğumlu olan Ahmet Tutulmaz, Iğdır merkezdeki Atatürk ortaokulunu bitirdikten sonra Kars İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirerek avukatlık mesleğini icra etmeye başladı. 15 yıldır memleketi Iğdır’da avukatlık yapan Tutulmaz, üç dönem Iğdır barosu yönetiminde de yer aldı.

             Evli ve iki çocuk babası olan Av. Tutulmaz, Iğdır Ak Parti’de sırasıyla il yönetim kurulu üyeliği, teşkilat başkanlığı ve seçim işleri başkanlığı görevlerinde bulundu. Bir dönemde Iğdır merkezde Ak Parti'den il genel meclis üyeliğine seçildi. Dün ise Ak Parti Iğdır il başkanlığına ataması yapıldı.

Facebook Beğenenler

  1. SÖZER SAYAN 2014-06-05 14:49:56

    AKP yine kürtlere mi teslim?

  2. ümit 2014-06-07 20:52:34

    yakışır...

  3. Mehmet Ali Ürek 2014-12-11 09:22:48

    Kürt halkına değil milletimize igdirimiza hizmet için sayın Başkanımız görev aldı allahım ondan razi olsun çalışan adam her zaman kazanır.

  4. kemo 2014-12-14 14:29:58

    Her biji tutulmaz başgannn yanındayzzzzzzzzz babamm

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.