Meclis Genel Kurulu’nda Yumruklu Kavga

Tarih : 2014-08-05 / Kategori : Siyaset

Meclis Genel Kurulu’nda Yumruklu Kavga

                MHP, IŞİD tehdidiyle ilgili bir araştırma komisyonu kurulmasını istedi.

             Oylamaya geçildiği sırada MHP Milletvekili Ali Uzunırmak, AKP’li milletvekillerin sahte oy kullandığını öne sürdü. Uzunırmak’ın AKP grubuna yönelik “Sahtekarsınız” demesi Genel Kurul’daki tansiyonu yükseltti. AKP milletvekili Mustafa Şahin, MHP’li Ali Uzunırmak’ın üzerine yürüdü. İki vekil arasında yumruklu kavga yaşandı.

            Diğer vekillerin de karışması üzerine kavga büyüdü.

            MHPLİ VEKİL YUMRUK DARBELERİ ALDI

             Gerginlik sürerken MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, AK Partili milletvekillerinin arasında kalınca yumruk darbeleri aldı. Kavgada bazı vekillerin aldıkları darbeler nedeniyle vücutlarının bazı yerlerinin kanadığı görüldü.

            ŞAHİNİN KAŞI AÇILDI BURNU KANADI

             Uzunırmakın ve Şahinin burunları aldıkları darbe nedeniyle kanadı. Kavga, TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılının toplantı yeter sayısı olmadığı gerekçesiyle oturuma ara verdiği sırada yaşandı. Kaşı açılan burnundan kan gelen Şahine, sağlık görevlileri tarafından müdahalede bulunuldu.

            MHPLİ VEKİL OĞAN SERT TEPKİ GÖSTERDİ

              Muhalefet kulisinde ilk müdahalenin yapıldığı Uzunırmakın tedavisine Meclis revirinde devam edildi. Bu sırada MHPli Sinan Oğan da kavgaya sert tepki gösterdi. AK Partili milletvekillerinin tartakladığı Oğanın yaralandığı belirtildi.

Facebook Beğenenler

  1. Erdal SARISU 2014-08-05 14:17:22

    Seçip gönderdiğimiz sayın vekillerin bu hareketeleri çok yakışıksız.Hele ağızlarından çıkan ve bizlerin duymadığı o argo sözler,küfürler.Yazıklar olsun.

  2. başaran 2014-08-05 16:35:30

    Sos Türkiye için en tehlikeli yer TBMM ışidciler işgal etmiş şimdiye kadar destek olduklarını zannediyordum şimdi bunlar ışidin özü oldukları ortaya çıktı. Allah halkımızın yardımcısı olsun

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.