İş Adamı Muharrem Çeçen,Nin Yeni Yıl Mesajı

Tarih : 2014-12-29 / Kategori : Duyurular

İş Adamı Muharrem Çeçen,Nin Yeni Yıl Mesajı

            Kafkas Çeçenleri Dernek başkanı ve Iğdırlı İş adamı Muharrem Çeçen, Yeni yıl dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı. 

 

          Çeçen Mesajında, “Yeni yılın, ülkemiz genelindeki yurttaşlarımıza ve tüm insanlığa, sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum”. dedi.

           Çeçen, 2015 Yeni bir yıl geliyor. Yeni yıla anlam katan; yeniye başlamanın verdiği umut ve bu umudun değişime dair bir simge oluşu. Umut tek başına yetmiyor. İstenilen şeyler için mücadeleye ışık tutuyorsa, değiştirmeye olan inancınızı artırmışsa anlamlıdır. 

       Yorucu bir yıl olan 2014 Yılı geride kaldı. Acılarla, mücadeleyle, sevinç ve hüznün  burukluğuyla geçen bir yılı geride bıraktık. Her zamanki gibi karışık orta doğu, İşgalleri, insan hakları ihlalleri, kadın ölümleri,birileriyle hesaplaşma içerisindeki Siyasiler, vs.Bununla birlikte, onurlu insanların hala dimdik ayakta durdukları, biz buradayız dedikleri, önemli eylemlerin hayata geçirildiği bir yıl oldu. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. 

         Yeni yılın, ülkemiz genelindeki ve ilimiz insanlarına ve tüm insanlığa, sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Yeni yılda da, en çok ihtiyacımız olan şey, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek korumak, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve bir tek vücut gibi kenetlenişimizi tüm dünyaya göstermek olmalıdır. Bu duygu ve düşünceler ile 2015 yılının sağlık, huzur ve mutluluklarla dolu geçirmesini ve hepimizi toplumsal huzura daha çok yaklaştıran, Her türlü hak ihlallerinin bertaraf edildiği, inanç özgürlüklerinin ve yaşam haklarının en üst seviyede olduğu, Barış, kardeşlik ve dostluk rüzgarlarının estiği bir coğrafyada onurlu bir yaşam sürmek dileğimle, insanların geleceklerine daha sıkı sarıldığı, umudun ve özlemin güçlenerek birleştiği bir yıl olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.