MHP Iğdır Milletvekili Adayı Sefer Karakoyunlu Anneler Gününü Kutladı

Tarih : 2015-05-12 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır Milletvekili Adayı Sefer Karakoyunlu Anneler Gününü Kutladı

      Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır milletvekili Adayı Sefer Karakoyunlu ’Anneler Günü’ dolayısıyla cadde ve sokaklarda dolaşarak kadınlara gül ve eşarp dağıtarak günlerini kutladı.

 

      MHP Iğdır milletvekili adayı  Sefer Karakoyunlu, MHP Karakoyunlu İlçe Başkanı Hakan Şıktaş ile birlikte ziyaret esnasında Karakoyunlu ilçesinde bulunan cadde ve sokaklarda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.          

                 Cadde ve sokaklarda karşılaştıkları kadınlara gül veren MHP milletvekili adayı Karakoyunlu bu yaklaşımlarından dolayı kadınlardan taktir aldı.

             Milletvekili adayından gül alan kadınlar, bu önemli günde kendilerini unutmayan milletvekili adayına teşekkür etti.

          Esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretlerinde  bu tabloyu özlediklerini ve MHP’li adayların bu ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

            MHP  Iğdır milletvekili adayı  Sefer Karakoyunlu, ise vatandaşın teveccühünün kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

            Sefer  Karakoyunlu, "Anneler Günü dolayısıyla karşılaştığımız kadınlara gül hediye ettik.

              Ayrıca Cadde  üzerinde bulunan esnafı ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinledik. Esnafın bize yaklaşımı çok güzeldi. Bu yaklaşım bizleri mutlu etti. İnsanlar MHP adaylarını sokaklarda görmek istedklerini bizlere söyledi. Bu ziyaretlerimizle birlikte vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Kapı kapı dolaşarak partimizin yapacağı hizmetleri anlatmaya devam edeceğiz" dedi. Vatandaşlar ise kısa bir cümleyle anlattı anlatacağını. “Karakoyunlu ilçesindeki çobanı bile şehrin ağasına deyişmeyiz. Var gücümüzle çalışacağız. Her ikinizi de meclise göndereceğiz” sözünü verdiler...

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.