Iğdır’da Ak Parti’den Ak Ocaklarına Ziyaret

Tarih : 2015-05-13 / Kategori : Siyaset

Iğdır’da Ak Parti’den Ak Ocaklarına Ziyaret

           AK Parti Iğdır İl Yönetimi berberinde, Iğdır Milletvekili Adayı Ferdi Turan, Ak Ocakları Iğdır İl Başkanlığını ziyaret etti.  

 

          AK Parti Iğdır Milletvekili Adayı Ferdi Turan, İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Ocakları Iğdır İl Başkanlığını  ziyaret ederek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

  Buradaki konuşmasında Ak Ocakları Iğdır İl Başkanı Hasan Baydan, Ak Parti ile gönül birliktelikleri olduğunu, bu anlamda parti teşkilatının çalışmalarına destek sağlamak amacında oldukların söyledi.

 Baydan, “ Başkanımız sağ olsun bize destek vermek için ve bizim desteğimizin onunla olduğunu bildiği için bizi ziyaret etti. Milletvekili adayımız Ferdi beyinde hepimizin tanıdığı büyüğümüzdür. Bizde ocak olarak, yaptığımız çalışmalarda milletvekili adaylarımızı destekliyoruz. Partimizin yaptığı çalışmalarda destek vermeye hazır olduğumuz belirtmek istiyorum” dedi.

  Toplum olarak seçim sürecini birlikte yaşadıklarını belirten Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz da, “Siyasetin zor olduğu, insanların bir birini zor, anlamadığı ve ön yargıların çok olduğu bir ilde yaşıyoruz. Parti olarak burada yaptığımız birçok hizmete rağmen, birçok yatırıma rağmen gerçekten burada istediğimiz sonucu alamıyoruz. Belki bizim ufak tefek hatalarımız olabilir, fakat partimiz 13 yıllık iktidar döneminde bu ilde çok büyük hizmetler etmiştir. Biz seçim çalışması için vatandaşlarımıza gittiğimiz de,  bu hizmetleri bizim söylememize gerek kalmadan vatandaşlar bunu bize söylüyor. Bizim seçim sloganımızda olduğu gibi “Onlar konuşuyor AK Parti yapıyor” yani bu ilin her yerinde Ak Parti öncesi ve sonrasına baktığımızda çok büyük hizmet farkını göreceksiniz” diye konuştu.

  Ak Parti’nin Iğdır’da hizmet anlamında Cumhuriyet tarihinden bu güne kadar yapılan hizmetlerin 10 katı hizmet yaptığını belirten Ak Parti Iğdır Milletvekili Adayı Ferdi Turan da, sözlerini söyle sürdürdü: “Ak Parti olarak Iğdır’a, çok büyük hizmetlerimiz oldu. Hava alanı, hastane, duble yollar, saymakla bitiremeyeceğimiz yatırımlar yapıldı.  Bu yatırımlar hükümetimizin vekilimiz olmamasına rağmen yaptığı yatırımlardır. Bu nedenle hükümet desteğini sağlamak ve gerçek anlamda Iğdırlıları hizmetle buluşturmak için bu yola girmiş bulunmaktayım. 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde vatandaşlarımızın oy kullanırken sağduyulu davranacaklarını biliyorum. Iğdırlıların içinden birisi olarak, tüm sorunları bizzat yaşayan bir Iğdırlı olarak, bu yola çıktım. Burada Iğdırlının düşünmesi gereken gerçek şudur; bize hangi parti hizmet etti ve hangi partinin bu ilin gelişimin de katkı sağlayacak ve tercihini o yönde yapacaktır” dedi.

  Yapılan konuşmasının ardından Başkan Baydan, bir yüzünde Türk bayrağı diğer yüzünde ocaklarının amblemi olan flamayı Başkan Tutulmaz’a ve Milletvekili Adayı Turan’a hediye etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.