Hakmehmet, Kasımcan, Oba Köyleri MHP’yi Coşkuyla Karşıladı

Tarih : 2015-05-14 / Kategori : Siyaset

Hakmehmet, Kasımcan, Oba Köyleri MHP’yi Coşkuyla Karşıladı

         MHP Iğdır Milletvekili adayları İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu seçim ziyaretleri kapsamında sırasıyla Hakmehmet, Kuzugüden, Kasımcan ve Oba köylerinde temaslarda bulundular.

       Vatandaşlardan yoğun bir ilgi gören adayların köyleri ziyaretleri öncesi köy meydanlarının MHP ve Türk bayrakları ile baştan aşağı donatıldığı görüldü. Hakmehmet köyünde başlayan ziyaretlerin ilk konuşmasını Hakmehmet’te MHP Iğdır 1’inci sıra milletvekili adayı İsa Yaşar Tezel yaptı. Tezel, konuşmasında; “12 yıldır memleketin iktidarında bulunanlar adeta köylümüzü yok saymışlar. Daha önceki Iğdır’ımızın güzide köylerini ziyaret ettiğimde gördüğüm sıkıntılar neredeyse bütün köylümüzün ortak dertleri haline gelmiş. Bütün kamu kurum kuruluşlarını yandaşlarıyla dolduranlar öyle şeyler yapmışlar ki köylümüz sanki bu sıkıntılardan asla kurtulamayacaklar sanıyorlar. Size söz veriyorum ki bu sıkıntılar Milliyetçi Hareketin iktidarında çözüme kavuşacak. İsrail’e karşı gibi gözüküp perde arkasında ise İsrailli şirketlerle büyük anlaşmalar imzalayıp çiftçimizi zor durumda bırakan tarım politikalarına imza atanlara 7 Haziran’da en güzel cevabı yine köylülerimiz vereceklerdir. Öte yandan bir diğer acı veren konu ise Atatürk’ün partisini Ermeni lobisinin oyunlarına alet edenlerin olmasıdır. İstanbul’da CHP’nin adayı Selina Doğan açık açık Ermeni yalanlarını kabul edip Türkler Soykırım yaptı gibisinden kendini bilmez açıklamalar yapıyor. CHP bununla da yetinmeyip Iğdır’da Milliyetçi Hareketin kalesi olan bir şehirde ‘Ben sağcıyım’ diyen birini aday göstererek birliğimize darbe vurmaya çalışıyor. Peki ben buradan Hakmehmet’ten soruyorum burada tandırlara atılarak yakılan Türkler kendi kendilerini mi ateşe attılar. CHP adayı orada burada MHP’nin de tarihinde Ermeni adaylar var diyerek laf kalabalığı yapıyormuş. MHP’nin bundan 50 sene önce gösterdiği aday sözde soykırım yalanlarına karşı gerçek bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı idi. Bugün İstanbul’dan aday gösterilen aday ve avukat eşi açık açık Türkleri ve Atatürk’ü soykırım yapmakla itham ediyorlar. Gerçek gün gibi açık ve ortada Hakmehmet’te, Oba’da, Kars’ta, Iğdır’da Ermeni çetelerin atalarımıza, dedelerimize yaptığı zulüm apaçık ortada. CHP zihniyetinin amacı Ermeni kapısını açtırıp Türkiye’yi uluslararası arenada yalnız bırakmaktır. Buna en başta katliama uğrayan biz Azerbaycan Türkleri olarak izin ermeyeceğiz.” dedi. 

Adayların yaptığı konuşmaları sık sık alkış ve sloganlarla kesen köylülerin en büyük problemlerinden birisi olarak görülen sulama sorununa cevap da yine MHP Iğdır  Milletvekili Adayı Sefer Karakoyunlu’dan geldi. Karakoyunlu; kendi çalışmaları ve araştırmaları neticesinde Iğdır’da uygulanması halinde sulama problemine büyük bir çözüm getirecek projesini tek tek bütün köylülere anlattı. Adaylar Kuzugüden, Kasımcan ve Oba köylerinde de temaslarda bulunduktan sonra büyük bir konvoy eşliğinde seçim çalışmalarına devam etmek üzere şehir merkezine hareket ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.