Iğdır’da HDP’li adaylardan STK ziyaretleri

Tarih : 2015-05-18 / Kategori : Siyaset

Iğdır’da HDP’li adaylardan  STK ziyaretleri

           HDP Iğdır Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Iğdır’da çalışma yürüten sivil toplum kuruluşlarına (STK) ziyaret gerçekleştirdiler.

 

          Aralarında HDP Iğdır Milletvekili M.Emin Adıyaman, Kıznaz Türkeli’nin bulunduğu kalabalık heyet seçim çalışmaları kapsamında Iğdır merkezde faaliyet gösteren Şöförler Cemiyeti, Ehlibeyt Derneği, Yılmaz, Büyük Iğdır, Yöntem ve Serhat Sürücü Kursları, TÜM-BELSEN, Tahsil-DER, ve Iğdır Girişimci Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (GESİAD) kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Heyet İlk olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Şoförler Cemiyetine ziyarette bulundular. Heyetin 2’nci durağı ise Ehli Beyt Âlimler Derneği oldu. Burada adaylara kısa bir açıklama yapan Ehli Beyt Alimler Derneği Başkanı Molla Bahtiyar Kamacı, Allah’ın her kesi eşit yarattığına dikkat çekerek ”Partiler insanların tanınmak için oluşturduğu unsurlardır. Siz bunlara ayrım getirmeyin. Irkçılık yapmayın. Bu falan millet falan dindendir demeyin. Allahın yanında herkes eşittir. Bütün emeller niyetledir. Niyetimiz hayırlı olsa emellerimizde hayırlıdır” dedi.

        ‘Temennimiz adayların meclise gidip Iğdır için hizmet sunmalarıdır’

 

              Adayların bir sonraki durağı ise Yılmaz Sürücü Kursu oldu. Kurs sahibi Uğur Artantaş tek temennilerinin adaylarının mecliste görmek olduğunu belirterek ”Adayların iş yerimizi ziyaretinden dolayı memnun  olduk. Zaten çalışmalarını takip ediyorduk. Bizleri unutmadılar gelip bizleri ziyaret ettiler. Allah yardımcıları olsun. Tek temennimiz adaylarımızın ilimize barış sağlamalarıdır. Burada farklı etnik kökenler yaşamaktadır. İnşallah mecliste daha iyi çalışırlar. Başarılar diliyoruz” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.