MHP Iğdır Milletvekili Adayları Tezel ve Karakoyunlu Nikah Şahitliği Yaptı

Tarih : 2015-05-18 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır Milletvekili Adayları Tezel ve Karakoyunlu Nikah Şahitliği Yaptı

           Karakoyunlu ilçesine bağlı Kacer Doğanşalı Köyünü ziyaret eden MHP Iğdır Milletvekili Adayları İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu,  birbirine çok yakışan Ebru ÖZYILDIZ ile Erkan DUMAN Çiftinin Nikah törenine katılarak genç çiflerin nikah şahitliğini yaptılar.

 

        Genç çiflerin nikah törenine katılan Iğdır Milletvekili Adayı İsa Yaşar Tezel, “Evlatlarımıza ömür boyu mutluluklar dilerim. Allah Bir Yastıkta Kocatsın.” dedi.

Tezel,  Kacer Doğanşalı Köylülerine seslenerek sizler bizleri bağrınıza bastınız. Iğdır Merkez ve Tüm köylerimiz birlik ve beraberlik mesajları verdi. Allahın İzniyle Iğdır'da birlik ve beraberliği hep beraber sağlayacağız. Köylümüze çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun.” şeklinde konuştu.

            MHP Iğdır Milletvekili Adayı Sefer Karakoyunlu, ise “Çok mutlu ve güzel bir günde Kacer Doğanşalı köyümüzü ziyaret ettik.  İnşallah böyle güzel ve mutlu günü 7 Haziran akşamı Tüm Türkiye ve Iğdır’da da düğün bayram yerine döner. Barışın huzurun olduğu bir ortamda gelecek nesiller yetiştirir. Bu anlamlı günde yeni evli genç çiflerimizede bir ömür boyu mutluluklar dilerim.” şeklinde konuştu...

          Nikah sonrası Milletvekili  Adayları ve partililer nikah töreninde halaylar çektiler.   

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.