Bizimle Yürü Iğdır

Tarih : 2015-06-01 / Kategori : Siyaset

Bizimle Yürü Iğdır

MHP MİLLETVEKİLİ  ADAYI İSA YAŞAR TEZEL, "SÖZKONUSU IĞDIR'SA GERİSİ TEFERRUATTIR DÜŞÜNCESİNDE OLANLAR OYLARINI MHP'YE VERSİNLER" DEDİ

    Bizimle Yürü Iğdır  sloganıyla  Iğdır MHP Milletvekili Adayı İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu bir yürüyüş düzenledi. 
    Yürüyüş sonrası konuşan Iğdır Milletvekili Adayı İsa Yaşar Tezel, “Vali yolunda baştan sona esnafımızı gezdik. Milletimizin sıcak ilgisi, içtenliği yüzünden yürümekte bile zorlandık. Gittiğimiz heryerde gördüğümüz samimiyet insanımızın gözlerinin içinin gülmesi, bizleri bir kez daha onurlandırdı, gururlandırdı. Vali yolunda yürümek çok güzeldi. 
  Bu yürüyüşte asıl güzel olan son haftaya girerken Iğdır’da Birlik ve Beraberliği Sağlamış olmamızdı. Allah memleketimizdeki birlik ve beraberliği daim etsin.” dedi.
    Tezel, "Iğdır'ın kaderini AKP zihniyetine teslim etmemek için Iğdırlılar oylarını partimizde birleştirmelidir"
       Seçim gezilerini sürdüren MHP milletvekili adayı  İsa Yaşar Tezel, "7  Haziran da ki seçim Iğdır'ın kader seçimi olacaktır. Iğdır'ın kaderini AKP zihniyetine teslim etmemek için Iğdırlılar oylarını partimizde birleştirmelidir." dedi.
    Tezel, Şimdi 7 Haziran da yapılacak seçimlerde iktidar Adayı  MHP'ye oylarınızı vermenizi istiyorum. Bu seçim Iğdır'ın kader seçimidir. Adayların durumu ortada alacakları oy da belli. Bunun için oylar heba olup gidecek. Oylar BDP'ye yarıyacak. Ve Iğdır kayıp edecek. Belediye  seçiminin aynı sonucu alınacak.Geçmişte kaybettiğimiz Milletvekilliği ve belediye  seçimlerini tekrar yaşamak istemiyorsak oyumuzu MHP de birleştirelim. Tek bir oy bile kayıp etme lüksümüz yoktur. Şimdi Iğdır'ı düşünen ve sevenlere sesleniyorum. Bırakın particiliği, başka şeyleri Iğdır'ı seviyorsanızsa, Iğdır'ı düşünüyorsanızsa, Iğdır sevdalısıysanız, Ulu önder Atatürk'ün dediği gibi "mezu-bahis vatansa gerisi teferruattır" sözüne dayanarak diyorum ki, SÖZKONUSU IĞDIR'SA GERİSİ TEFERRUATTIR" mantığı, ile haraket ederek oylarınızı MHP'ye veriniz, bize veriniz.Iğdır'ın yeniden küllerinden doğmasına birliğine, dirliğine, varlığını ispatlamasına verin.Hangi görüşte olursanızsa olun, hangi partiye gönül vermişsenizse verin,  bu seçim de Iğdır'ın geleceği için MHP ye verin. Iğdır’da herkes biliyor ki AKP ve CHP kazanamaz bu seçim HDP ile MHP arasında geçiyor. Tercih sağduyulu vatandaşlarımızındır." şeklinde konuştu.
    MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI SEFER KARAKOYUNLU, “ IĞDIR’IN KADERİNİ HDP ‘YE TESLİM ETMEMEK İÇİN IĞDIRLILAR OYLARINI BÖLMEMELİ, PARTİMİZDE BİRLEŞTİRMELİDİR”
        Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili adayı  Sefer Karakoyunlu, “7 Haziran’da  ki seçim Iğdır’ın kader seçimi olacaktır. Iğdır’ın kaderini HDP zihniyetine teslim etmemek için Iğdırlılar oylarını partimizde birleştirmelidir.”dedi.
        Karakoyunlu,  Karakoyunlu ilçesi Kacerdoğanşalı köyünde  yaptığı konuşmada “7 Haziran  seçimi Iğdır için çok önemli. Ya Iğdırlı onuruyla yaşamak için oyunu HDP ile başa baş giden MHP’ye verecektir. MHP ‘nin kazanmasını sağlayacaktır. Ya da Onurunu yalanlara, menfaatlere, bir tabak yemeğe, makarnaya satıp AKP ve CHP’ye verip HDP’nin kazanmasını sağlayacaktır. AKP ve CHP’nin geçmişte aldığı oy bellidir. Kazanma şansları sıfırdır. Verilen her oy HDP’ye yarıyacaktır. İkinci, üçüncü kaybetme  olayı  yaşamak istemiyorsak, oyuna gelmeyelim oylarımızı bölmeyelim, “UNUTMAYIN VAKTİNDE KILINMAYAN NAMAZIN KAZASI OLUR, YANLIŞ VERİLEN OYUN KAZASI OLMAZ. “22 Temmuz da, Belediye seçimlerinde verilen yanlış oylar nelere mal oldu ne çabuk unuttunuz…? 13 yıldır AKP’nin “Ne Mutlu Türküm” diyenleri sürgüne gönderdiğini, yaşam hakkını yok ettiğini ne çabuk unuttunuz. AKP, CHP, HDP’ni Ermeni kökenli, Ermeni Daisporasının adamı olan kişileri aday yaptığını nasıl unuttunuz. Motorsikletlileri, atılan sloganları ne çabuk unuttunuz..? Bunun için diyorum ki, SÖZKONUSU IĞDIR’SA GERİSİ TEFERRUATTIR” diyenler çocuklarının geleceğini düşünenler, huzurum bozulmasın diyenler, oturduğum evin, dükkanın kıymeti düşmesin diyenler,  ağzımın tadı kaçmasın düşüncesinde olanlar, Ne Mutlu Türküm diyenlerin Iğdır’da var olduğunu ispatlamak adına  oylarını MHP’ye versinler ki HDP kazanmasın” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.