Öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’ı Ziyaret Etti

Tarih : 2015-06-04 / Kategori : Eğitim

Öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’ı Ziyaret Etti

ALMANYA'YA GİDECEK OLAN 70.YIL CUMHURİYET MESLEKİ VE  TEKNİK ANADOLU  LİSESİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKAN CIRIT'I ZİYARET ETTİ.

          TC Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenmeye değer bulunan " Alzheimer ve Demansta Hemşirelik Bakım Girişimlerinin AB Boyutu, Geriatri Hemşireliği Stajı" adlı  Erasmus+ Programı, Meslek projesi kapsamında Iğdır 70. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 07.Haziran -27.Haziran   tarihleri arasında 3 haftalığına Almanya'da olacaklar.
          Okul Müdürü Şengül Yıldız, Müdür baş yardımcısı Serdar Ünsal ve bir gurup  öğrenci  Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’ı  ziyaret ettiler.
           Proje hakkında bilgi veren Okul Müdürü Şengül Yıldız "Yurt dışı meslek projemize okulumuzdan 17 öğrenci ve 2 öğretmen katılacaktır.Türkiye Ulusal Ajansının tarafımıza değer bulduğu bu destek sayesinde, katılımcılarımız, 3  hafta boyunca mesleki eğitim ve inceleme faaliyetlerine katılacaklardır.
Mesleki eğitim ve inceleme faaliyetleri yanında gerçekleştirilecek olan mesleki ziyaretlerle tecrübe ve birikimlerini geliştirerek kendi alanlarında önemli bir kazanım sağlayacaklardır.Hafta sonlarında
gerçekleştirilmesi planlanan gezi ve kültürel ziyaretlerle yabancı kültüre karşı saygı kültürlerini geliştirme ve öğrenme fırsatı da yakalayacaklardır." dedi.
        Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ‘de "Projede emeği geçenleri kutluyorum.Gittiğiniz yerde bilgi ve becerinizi geliştirin. Onların Bilim ve teknolojisini alın, kültür ve geleneklerinden etkilenmeyin. Yurt dışından Türkiye nasıl görünüyor onu gözlemleyin. Bir  şeyler öğrenin, günlük izlenimleriniz not alın. Orada farklı ortamlarla karşılaşabilirsiniz. Yabancı diliniz olsun. Sağlık alanında biz AB’ni yakalamış durumdayız. Bunun için farklı gözlemleriniz olsun. Kendinize özgüveniniz olsun. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edin. Ülkemize layık bir şekilde gidin ve gelin. Başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.        Daha sonra öğrenicilere boş zamanlarında okumaları için Safahat kitabını hediye etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.