Milliyetçi Hareket Partisi’nden “Büyük Diriliş Mitingi”

Tarih : 2015-06-04 / Kategori : Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi’nden “Büyük Diriliş Mitingi”

    Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır’da 5 Haziran Cuma Günü “Büyük Diriliş” adıyla büyük bir miting düzenleyecek. Iğdırlı vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine miting programına bir de konser dahil edildi. 

           Konser kapsamında Iğdırlı sanatçıların yanı sıra ünlü şarkıcı Cavit Tebrizli sahne alacak. Konser öncesi açıklamalarda bulunan MHP Iğdır İl Başkanı Av. Özcan Günsoy, “Iğdır’da binlerce kişi diğerlerinden çok farklı bir şekilde Milliyetçi Hareket sevdalısı. Özellikle gençlerimizden gelen yoğun taleple mitingimize bir de konser programı ekledik. Hazırlıklarımız bütün hızıyla devam ediyor. Cuma günü Iğdır’da yer gök Kırmızı-Beyaz olacak ve bir kez daha herkese coşkulu bir miting yaşatacağız. 
         Yalnız miting ve konserimize Iğdır’da yaşayan herkesi bekliyoruz. Bu program diğer partilerin yaptığı gibi dar kalıplara sığdırılmış bir programdan ibaret değil. Herkesi Cuma günü Iğdır Belediye Meydanı’na eğlenmeye, coşkuya ortak olmaya bekliyoruz” dedi. Mitingde Iğdır MHP milletvekili adayları İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu’nun da birer konuşma yapacakları belirtildi. Miting programında sahne alacak Cavit Tebrizli’yi ise Iğdırlılar yakından tanıyor. İran’ın Tebriz şehrinde dünyaya gelmiş ve Iğdır’ın Melekli köyünden evlenmiş ve 20 yıla aşkın süredir Türkiye’de yaşayan sanatçı Iğdırlılar tarafından kendi hemşerileri gibi benimseniyor. Sahnedeki şık duruşu, kendine güveni, güçlü ve büyülü sesiyle Cavit Tebrizli’nin Iğdırlılara muhteşem bir konser vermesi bekleniyor.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.