Enginalanlı Vatandaşlar: “Oyunu Bozacağız, Oyumuz MHP’ye”

Tarih : 2015-06-05 / Kategori : Siyaset

Enginalanlı Vatandaşlar: “Oyunu Bozacağız, Oyumuz MHP’ye”

       Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Adayları İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu  seçimlere çok az bir zaman kalmasına rağmen çalışmalarına son sürat devam ediyorlar. 

             MHP adayları ziyaretleri kapsamında Iğdır Merkez Köylerinden Enginalan’da temaslarda bulundular. Köy meydanında gerçekleşen ziyaret açılan dev Üç Hilalli bayrak, ‘Enginalan Köyü Ülkücü Gençliği Daima ve Her Zaman Yanınızda’ pankartı ve çalınan davullar, zurnalarla tam bir miting havasında geçti.

              Enginalanlı vatandaşlar “Biz Iğdır üzerinde oynanmak istenen kirli oyunun farkındayız. Oyunu bozacağız ve Oyumuzu MHP’ye vereceğiz.” dediler. Köy meydanında vatandaşlara seslenen Milletvekili adayı İsa Yaşar Tezel; “Enginalan yani namı diğer Pulurlu kardeşlerim biliyorum ve gözlerinizden görüyorum ki  hepinizin kalbinde vatan sevgisi, bayrak sevgisi var. Sizin hepinizin gayet iyi bildiği bir şey var. Birtakım kirli eller Iğdır’ı bölüp, karıştırmak istiyorlar. 3 bin 5 bin oy alsam bize yeter diyenlerin tek derdi Iğdır’dan halkımızı temsil eden bir kişinin meclis sıralarına girememesidir. Pazar günü sizlerden en önemli ricam sandıklara sahip çıkmanızdır.” şeklinde konuştu. Tezel, köylülere tek tek Iğdır için düşündüğü projeleri anlattı. Çekilen hatıra resimlerinin ardından Enginalanlı vatandaşların sloganları arasında vekil adayları köyden ayrıldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.