Iğdırlı Kararını Verdi “Birleşmenin Adresi; Mhp Ve İsa Yaşar Tezel, Sefer Karakoyunlu”

Tarih : 2015-06-05 / Kategori : Siyaset

Iğdırlı Kararını Verdi “Birleşmenin Adresi;  Mhp Ve İsa Yaşar Tezel, Sefer Karakoyunlu”

         MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI İSA YAŞAR TEZEL “BU TOPLUM GELECEĞİNİ KURTARMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAKTIR. PAZAR GECESİ SEVİNECEKTİR. HALKIMIZIN BU SEVİNCİ YAŞAMASI LAZIM BU SEÇİM BİZİM VAR OLMA YOK  OLMA SEÇİMİMİZDİR”

       Seçimlere az bir zaman kala adaylar çalışmalarını hızla sürdürürken geldiği günden beri halkın teveccühünü kazanan MHP milletvekili Adayları  İsa Yaşar Tezel, Sefer Karakoyunlu, Söğütlü mahallesinde vatandaşlarla kucaklaştı.
        Sıcak bir hava ile karşılanan İsa Yaşar Tezel, Sefer Karakoyunlu, burada bir konuşma yaparak Pazar günkü seçimde sandığa sahip çıkılması gerektiğini vurguladıalr.
                  Eski Muhtarlar derneği başkanı başkanı akil insan Asker Çeçen  yaptığı konuşmada “Allah birliğimizi bozmasın, beraberliğimizi korusun. Bu seçim Iğdır’ın kader seçimidir. Var olup olmama, birlik ve beraberliği gösterme seçimidir. Bunun için herkes sandığa gitmeli oyunu kendisinden olan biri için kullanmalıdır. Bu fırsatı kaçırmayalım birlik olalım. İsa Yaşar Tezel, Sefer Karakoyunlu’ya başarılar diliyoruz. Halkımız İsa Yaşar Tezel, Sefer Karakoyunlu’yu bağrına basmıştır. Halkımız nerdeyse biz de ordayız.” dedi.
     İş adamı Ekber Yeşil’de “Bu seçim Ehlibeyti sevenlerin kader seçimidir. Bunun için oylarımızı bölmeyelim bölersek seçimi kazanamayız. Oyumuzu bölerek MHP dışında ki bir partiye verilecek her oy bizim birliğimize, dirliğimize vurulacak olan bir darbedir. Bunun için Iğdır’ımıza yön veren herkesin sevip saydığı değerli âlimlerimiz birlik beraberliği birleşmeyi sağlamalıdır. Bu seçimi, milletvekilliğini almalıyız.” şeklinde konuştu.
        Ekber Yeşil, şöyle devam etti: Allah kitabında şöyle buyuruyor ”Ey müminler birlik olun beraberliğiniz koruyun. Bunun için birlik ve beraberliğimizi korumak bizim görevimizdir. Bizler halkımız nerdeyse ordayız. Halkımız MHP etrafında birleşiyor. Bizde halkımızın yanındayız. Birlik ve beraberlik yemek içmek kadar vacip olan şeydir. Bunun  için birlik içinde olacağız. Herkes elini vicdanına koyarak oyunu halkının tercih ettiği birleşin dediği İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu’ya verecektir.” dedi.
        MHP milletvekili adayı İsa Yaşar Tezel’de “Şimdi birlik zamanı  Iğdırmava her zaman birlik beraberliğin adresi olmuştur. Bizim toplumumuz iki belediye seçimini birlik ve beraberliği sağlayamadığı için kayıp etti.4 yıl önce milletvekilliğin de  birliğini sağladı kazandı. Bu seçimde de birlik olmalıyız. Şimdi ise belediye de olduğu gibi kayıp etmemek için birlik olmalıyız. Bu birliği beraberliği de siz değerli vatan bayrak millet diyenler sağlayacaktır. Bu seçim  bizim toplumla başka bir toplumun seçimidir. Milletvekilimiz olsun diyorsak MHP’ de birleşmeliyiz.Yoksa iki milletvekilliğini de karşı taraf alır biz milletvekilsiz kalırız.Mecliste 3 Ermeni kökenli milletvekili olur, Azerbaycan Türkü milletvekili olmaz. Bu durumda herkese acı verir. Alimlerimiz, muhtarlarımız, gençlerimiz, memurlarımız “Ne mutlu Türküm“ diyen herkes  halkının yanında yer almalıdır. Seçmenimiz her türlü baskıya rağmen dik duruyor. Iğdır’da çok çirkin bir seçim oyunu oynanıyor.Kirli bir savaşın içindeyiz. Siyasi baskılar,Ermeni Diasporası, para ile satın alınanlar, mevki, makam peşinde koşanlar, can Azerbaycan deyip Azerbaycan Türkü’ne ihanet edenlere, Ermenilere karşıyım deyip Ermeni diasporasının maşası olup oyları bölmeye kalkan sözde başkan müsfeddelerine, kaynağı belli olmayan para kaynaklarına karşı bizlerde onurlu, gururlu duruşumuzla halkımızdan aldığız güçle çalışıyoruz. Halkımızın birlik içinde olması herkesi sevindirmiştir. Bu toplum geleceğini kurtarmak için ne gerekiyorsa yapacaktır. Pazar günü  sevinecektir. Belediye seçiminin kaybetmenin üzüntüsünden sonra  Halkımızın bu sevinci yaşaması lazım“ dedi
          Sefer Karakoyunlu’da “Iğdır’da AKP ve CHP Ermeni diasporasının eli ile  MHP’nin seçmenine Türk oylarına el atmak, oylarını bölmek istiyor. Oylar bölünürse HDP kazanır. Kürt kökenli vatandaş oy vereceği adresi belirlemiştir. Türk seçmen ise param parça durumda bütün güçler Türk seçmenin oylarını bölme peşinde. Bu seçim bizim var olma yok  olma seçimimizdir. Kazanırsak Iğdır’da yaşadığımızı, olduğumuzu ispat edeceğiz. Allah korusun kaybedersek gerisini düşünmek istemiyorum. Durum çok farklı olacak. Bunun için Iğdır’ın geleceği birliği ve bütünlüğü için çalışalım. Iğdırlı birlik olmalı. Bu birliği bozmak için çalışanları ise Iğdırlı unutmayacaktır. Iğdır’ın tarihinde “İhanetci” olarak anılacaklardır ve seçimin kaybedilmesine sebep olanlar  bu halkın yüzüne nasıl bakacaklar. 7  Haziran gecesi sevinen kazanan taraf biz olacağız. O gecede Iğdırlı üzerine serpilmiş ölü toprağını atmış küllerinden yeniden doğmuş olacaktır. Allah birlik beraberliğimizi sağlayan tek yürek olmamıza vesile olan herkesten razı olsun.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.