Tezel “Iğdır Kararını Verdi”

Tarih : 2015-06-06 / Kategori : Siyaset

Tezel “Iğdır Kararını Verdi”

      Seçimlere iki gün kala MHP Diriliş mitingi gerçekleştirdi.
    Atatürk Caddesi Zübeydehanım bulvarında gerçekleşen MHP Diriliş mitingi  MHP Genel Başkan Danışmanı Şükrü Alnıaçık, MHP milletvekili Adayları  İsa Yaşar Tezel, Sefer Karakoyunlu’nun konuşmaları ve  Azerbaycan Halk sanatçısı Cavit Tebrizli, konseri ile devam etti.
    Binlerce insanın katıldığı Diriliş Mitinginde MHP Parti yönetimi Merkez ilçe ve ilçe başkanları tanıtıldı.  
          MHP Genel Başkan Danışmanı ve Ülkücü Yazarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Alnıaçık, Ülkücü şehitlerin isimlerinin anılmasından sonra yaptığı konuşmasında Iğdırın MHP için çok önemli olduğunu vurguladı.
    Daha sonra kürsüye gelen MHP Iğdır Milletvekili adayı Sefer Karakoyunlu “Ne mutlu Türküm“ diyen herkes  halkının yanında yer almalıdır. Bu gün sizler bu meydanı doldurarak bizi bölmek isteyenlere gereken cevabı verdiniz. Halkımızın birlik içinde olması herkesi sevindirmiştir. Bu toplum geleceğini kurtarmak için ne gerekiyorsa yapacaktır. Pazar günü  bu meydan bizim bayram havasında kutlayacağımız bir gün olacaktır. Belediye seçimini kaybetmenin üzüntüsünden sonra  Diriliş mitingimizle bu halk var olduğunu yıkılmadığını bir kez daha gösterecektir.” dedi.
        Sefer Karakoyunlu “Iğdır’da AKP ve CHP Ermeni diasporasının eli ile  MHP’nin seçmenine, Türk oylarına el atmak, oylarını bölmek istiyor. Bizler buna izin vermeyeceğiz. Oylar bölünürse HDP kazanır. Kürt kökenli vatandaş oy vereceği adresi belirlemiştir. Gizli güçler  Türk seçmenin oylarını bölme peşinde. Bu seçim bizim var olma yok  olma seçimimizdir.
     Kazanırsak Iğdır’da yaşadığımızı, olduğumuzu ispat edeceğiz. Allah korusun kaybedersek gerisini düşünmek istemiyorum. Durum çok farklı olacak. Atamızın, anamızın mezarı burada bizi öz yurdumuzdan çıkarmak isteyecekler, bizler buna fırsat vermemeliyiz. Bunun için Iğdır’ın geleceği birliği ve bütünlüğü için çalışalım. Çocuklarımızın geleceği için Iğdırlı birlik olmalı. Bu birliği bozmak için çalışanları ise Iğdırlı unutmayacaktır. Iğdır’ın tarihinde “İhanetci” olarak anılacaklardır ve seçimin kaybedilmesine sebep olanlar  bu halkın yüzüne nasıl bakacaklar. 7  Haziran gecesi sevinen kazanan taraf Allahın izniyle biz olacağız. O gecede Iğdırlı üzerine serpilmiş ölü toprağını atmış küllerinden yeniden doğmuş olacaktır. Allah birlik beraberliğimizi sağlayan tek yürek olmamıza vesile olan herkesten razı olsun.” şeklinde konuştu.
    Onbinlerin Büyük coşkuyla karşılanan MHP Iğdır Milletvekili Adayı İsa Yaşar Tezel ise, Iğdır Halkına seslendi. Pazar günkü seçimde sandığa sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.
               MHP Iğdır Milletvekili Adayı İsa Yaşar Tezel  yaptığı konuşmada “ Bizleri birbirimize düşürmek isteyenler var. Allah birliğimizi bozmasın, beraberliğimizi korusun. Bu seçim Iğdır’ın kader seçimidir. Var olup olmama, birlik ve beraberliği gösterme seçimidir.” dedi. 
        MHP milletvekili adayı İsa Yaşar Tezel “Bizim toplumumuz iki belediye seçimini birlik ve beraberliği sağlayamadığı için kayıp etti. 4 yıl önce milletvekilliğin de  birliğini sağladı kazandı. Bu seçimde de birlik olmalıyız. Şimdi ise belediye de olduğu gibi kayıp etmemek için birlik olmalıyız. Bu birliği beraberliği de siz değerli vatan, bayrak, millet diyenler sağlayacaktır. Bu seçim  bizim toplumla başka bir toplumun seçimidir. Milletvekilimiz olsun diyorsak MHP’de birleşmeliyiz. Aksi taktirde Mecliste bizi savunacak birileri olmaz. Varolma ve yok olma savaşını kazanmalıyız çünkü birileri bizim yok olmamızı istiyor. 
Bizi yok etmek isteyenler Meclise 3 Ermeni kökenli milletvekili göndermek istiyorlar ve bu ermeni vekiller daha vekil olmadan Türkler bize soykırım yapmıştır.” dedi. Bizler kazanarak o Ermeni vekile mecliste gereken cevabı vermeliyiz. AKP Hükümeti iktidarda olduğu dönemden bu yana bu halk fakirleşti. Kendi akrabaları, yandaşlar zenginleşti. Benim halkım açlıkla geçimini zor sağlarken birileri yeşil dolarlarla, para kasalarıyla, para kasasını bırakın ya  benim vatandaşım ayakkabı alacak para bulamazken birileri ayakkabı kutusuna dahi para doldurmuşlar.  Her odalarında para sayma makineleri var.  Elbet bizler bunun da hesabını sormasını biliriz.
    Iğdır’da da bir türlü başarı elde edemeyen AKP yine tehditle oy toplamaya başlıyor. Ya tehtitle oy istenirmi? iş kurdan işe giren gencin maaşı bu halkın vergisiyle ödeniyor. Babanın cebindenmi çıkıyorda vatandaşı tehdit ediyorsun. Seçmenimiz her türlü baskıya rağmen dik duruyor. Ne kadar tehdit edersen et, bu halk sana 7 Haziran’da sandıkta cevabını verecektir.  
    CHP’ye gelince Ey CHP adayı sen bu milleti bölmeye geldin ama bölemeyeceksin kendine bir makam almak için bu halkın kaderiyle oynama, partinin aldığı oy oranı belli. Halk MHP’de karar kıldı. Birlikteliğin adresini gösterdi. Kazanacağım dediğin parti Iğdır Merkez ve üç ilçe den toplam bin 200 gibi bir  oy aldı.  Benim Atatürk mahallemde bir mahalle muhtarım Bin 600 oy aldı. Yahu sen bir mahalle muhtarı bile seçilemezsin nediye bu halkı bölüyorsun, bunun hesabını soracak bu halk senden. Birtanede ispiyoncu mit ajanı var ben o ajana 7 hazirandan sonra gününü göstereceğim.” şeklinde konuştu.
    Tezel,  Bu etkinliğe katılarak bizleri yanlız bırakmayan Iğdır halkına ve güvenliği sağlayan emniyet teşkilatına teşekkür etti. 
    Miting alanına giren Tezel ve Sefer Karakoyunlu vatandaşla tokalaştı hatıra fotoğrafı çektirdi. Mitinge katılan yaşlı teyzelerin ve amcaların ellerinden öptü.  
    Miting Cavit Tebrizli konseri ile devam etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.