Iğdır Milletvekilleri halkla buluşmaya devam ediyor

Tarih : 2015-06-11 / Kategori : Siyaset

Iğdır Milletvekilleri halkla buluşmaya devam ediyor

Iğdır’da genel seçimlerin ardından oy patlaması yaparak Milletvekilliğine seçilen HDP Milletvekilleri mahallelerde gerçekleşen buluşma şölenlerine devam ediyor.

 

Iğdır merkeze bağlı Konaklı mahallesinde gerçekleşen buluşma şölenine HDP Iğdır Milletvekilleri M.Emin Adıyaman, Kıznaz Türkeli, Iğdır İl Genel Meclis Eş Başkanları A.Kadir Özsular, Dilek Yanardağ katıldı. Konaklı mahallesi sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan milletvekilleri daha sonra alanda bulunan kitle ile uzun süre halay çekti.
    ‘Halkımız yüreğini ortaya koyduğu zaman önünde hiçbir barajın tutunamaz’
    Halayların ardından konuşan HDP Iğdır Milletvekili Kıznaz Türkeli, halkın yüreğini ortaya koyduğu zaman önünde hiçbir barajın tutunamayacağına dikkat çekerek “Biz seçimlerden önce dedik ki bu halk seni başkan yaptırmayacak. Seçim bitti ve biz seni başkan yaptırmadık. Bundan sonra da dost, düşman bilsin ki bu halk yüreğini ortaya koyduğu zaman karşısında ne bent kalır. Hepsini ezer geçer” dedi.
    ‘Kimisi sedyeyle kimisi de değneklerle gelip oyunu kullandı.
            Ardından konuşan HDP Iğdır Milletvekilleri M.Emin Adıyaman ise halkın seçimlerde tüm fedarlığı yaptığına dikkat çekerek” Geride bıraktığımız seçimler de kimi halkımız çobandı çobanlığını bırakıp geldi. Kimi öğrenciydi derslerini astı geldi. Hastalarımız sedyelerle, yaşlılarımız değneklerle gelip sandığa oy kullandılar. Fedakar halk olduklarını bir kez daha kanıtladılar. Hepsi milyonlar olup sel oluşturdular. O sel de önüne engel olan Tayyip’i ve barajını yıkıp geçti” dedi.
    ‘Şehitlerimize ve halkımıza layık olacağız’
    Adıyaman son olarak da başta çeşitli zamanlarda mücadelede şehit düşenler olmak üzere halka layık olacaklarına dikkat çekerek “Bizler sizlerin sayesinde buralardayız. Bizler sizlerin huzurunda 
söylüyoruz sizlere ve emeklerinize layık olacağız. En önemlisi ise Kürdistan şehitlerimize layık olacağız” dedi.    Buluşma şenliği yapılan konuşmaların ardından son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası