Dr.Doğan Bozkurt Büyükdağ MHP’den Aday Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2015-09-14 / Kategori : Siyaset

Dr.Doğan Bozkurt  Büyükdağ  MHP’den Aday Adaylığını Açıkladı

                Iğdır MHP Milletvekili Aday Adayı Dr.Doğan Bozkurt Büyükdağ, 1 Kasım seçimlerinde 26. Dönem Iğdır Milletvekilliğine Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adaylığı baş vurusunu yaptı.

       Diş Hekimi Doğan Bozkurt  Büyükdağ MHP Iğdır İl Başkanlığı’nda partililer ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda aday adaylığını açıkladı.
    Dr. Doğan Bozkurt  Büyükdağ aday adaylığına başvuru sürecini ve 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. 
          Büyükdağ; “Kuruculuğunda emeğimiz olan ve ailece yıllardır hizmet ettiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nden 26. Dönem Iğdır Milletvekili Aday Adayıyım. Doğup büyüdüğüm ve meslek hayatımın 20 yılında hizmet etmekten gurur duyduğum Iğdır’ımızın sorun ve problemlerini ve çözüm yollarının neler olduğunu çok yakından bilmekteyim. Ülkemizin ve memleketimiz Iğdır’ın kritik süreçlerden geçtiği bu dönemde birlik ve beraberliğimize sahip çıkacak, her kesimi kucaklayan, sorunlarına duyarlılıkla yaklaşan, tıkanmış Iğdır siyasetinin önünü açabilecek, Iğdırlımızı layık olduğu konuma taşıyacak bir aday olduğuma inanıyorum. 
    Almış olduğum eğitim ve donanımla Kamu ve özel sektörde yaptığım hizmetlerle 
ilkeli, kararlı ve hizmete hazır duruşumla bu inancımı halkımıza da verebildiğimi düşünüyorum. Aktif siyasete hiçbir oluşum, lobi veya grubun yönlendirmesiyle değil, tabandan aldığım güç, ailemden ve şahsi birikimlerinden gelen siyasi kültürümle girmiş bulunmaktayım. Gerek özel yaşamım, meslek hayatım ve yöneticilik yaptığım yıllarda doğruluk, hak ve adaletten ayrılmadan insanıma hizmet etmeye gayret ettim. Plan ve Projelerimle eniyi şekilde hizmet etmeyede devam edeceğim. 
    Genel merkezimiz teveccüh eder ve halkımız beni bu makama layık görürse eğer Iğdır siyasetine yeni bir soluk, anlayış ve üslup getireceğini düşünüyorum.
        Halkımız bu kutsal ve ağır sorumluluk isteyen görevi bize layık görürse memleketimizin sorun ve problemlerine ilkeli ve kararlı, hak ve hakikati bilerek, doğruluk ve adaletten ayrılmadan hizmet edeceğim.”dedi.
    Büyükdağ, Aday olamama durumunda yine memleketimizin birlik, beraberliği ve selameti için tüm gücümle elimden gelen çaba ve gayreti göstereceğim.
    Yüce Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ülkemizin ve Iğdır’ın layık olduğu yönetime kavuşması en içten dileğimdir.” şeklinde konuştu. 
    MHP Iğdır İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Eren, Milletvekilliği Aday Adaylığı için başvuruda bulunan Dr.Doğan Bozkurt  Büyükdağ’ siyasi hayatında başarılar diledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.