1 Kasım'da Iğdır'dayım

Tarih : 2015-10-17 / Kategori : Siyaset

1 Kasım'da Iğdır'dayım

            MHP Iğdır Milletvekili adayları Prof. Dr. Yakup Kumtepe ile Muharrem Çeçen, "Oy’u Iğdır'da bulunan ancak il dışında yaşayan hemşerilerimizi Iğdır'a davet ediyoruz" dediler.

            1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimlerde seçim propagandalarını aralıksız sürdüren MHP adayları Prof. Dr. Yakup Kumtepe ile İşadamı Muharrem Çeçen, Iğdır dışında ki Iğdırlılara seslenerek, "Iğdır'a sahip çıkın ve Iğdır'a gelerek oylarınızı kullanın" dediler.
                Konuyla alakalı bir açıklama yapan MHP Milletvekili adayı Prof. Dr. Yakup Kumtepe: "Iğdır'da oyu olup da Iğdır dışında bulunan herkesi Iğdır'da oy kullanmaya davet ediyorum. Bulunduğunuz yer ve kimlik bilgileriniz ile görevli arkadaşlara müracaat edildiği takdirde kolaylıklar sağlanacaktır. Birliğin adresi olan MHP'de halkımız bütünleşmiştir. 1 Kasım seçimlerinde duruşumuzu, birliğimizi ortaya koymalı, Iğdır'ın sahipsiz olmadığını cihana duyurmalıyız.
                Gerek komşu ülkelerde ve gerekse ülkemizde yaşanan vahim olaylar hepimizi fazlasıyla rahatsız etmektedir. İnsan ölümlerinin her geçen gün artması, acı ve gözyaşının arşı inletmesi, hele ki bu Muharrem ayında, bu yas ve matem ayında, Hz. Peygamberin efendimizin torunu Hz. Hüseyin (as)'ın şehadet yıldönümünde, insanların katledilmesi, tarihten ders almadığımızı göstermektedir.
                Irkçılık ve Mezhepçilik tohumları bu ülkeye 13 yılda ekildi. Bin yıllık kardeşliğimizi 13 yılda yok etmeye çalıştılar. Bu necip millet bu onurlu duruşu ile buna  fırsat vermeyecektir.  Bin yıllık kardeşliğimiz Kurtuluş savaşında omuz omuza olduğu gibi, ilelebette devam edecektir.
                1 Kasım seçimleri hem ülkemiz için çok önem arz etmekte, hem de Iğdır için önem arz etmektedir. Toplum olarak varlığımızı sürdürebilme için birlik olmamız gerekmektedir. "Birliğin adresi gördüğünüz gibi MHP'dir." Bir oyla bir şey olmaz demeyin. Bir oyla çok şeyler olur. "Bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit bir ulusu kurtarır" demiş atalarımız. Bunu tecrübe edinen atalarımız bu sözü boşuna dememişlerdir. Bir oy Iğdır'ımızın için çok çok önemlidir. Bütün hemşerilerimi bu kutlu davada Iğdır'a, Milliyetçi Hareket Partisine güç vermeye, destek olmaya davet ediyorum. Görüyorsunuz, her gün bir duayenimiz, Iğdır sevdalısı Iğdır'a gelmekte, birliğin adresini MHP olarak işaret etmektedir. Bu kervanda birlikte güçlü olacağız. Birlikte var olacağız." dedi.
                MHP Iğdır Milletvekili adayları Yakup Kumtepe ile Muharrem Çeçen,  seçim çalışmalarına aralıksız devam etmekte, gittikleri her toplantıda halkı aydınlatmak ve bilgilendirmek amacı ile yukarıda yapılan açıklamalar başlığı  altında konuşmalar yapıldığı gözlemlendi.
              Türkiye'nin tanınmış simalarından, MHP eski Milletvekili Sinan Oğan'da  Iğdır'a gelerek, MHP adaylarına destek verdiğini açıkladı. Cumartesi günü akşam saat 19.00 civarında beraberinde ki kişilerle MHP vali yolu seçim bürosuna gelerek desteğini açıklayacak... Sayın Oğan'ın, ortaya koymuş olduğu duyarlı ve sağduyulu davranışı büyük bir beğeni topladı. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.