Oğan “Bu Muharrem Ayında Biz Yezit’ten Tarafız Diyen Bir Partiyi Mi Desdekleyeceksiniz?”

Tarih : 2015-10-19 / Kategori : Siyaset

Oğan “Bu Muharrem Ayında Biz Yezit’ten Tarafız  Diyen Bir Partiyi Mi Desdekleyeceksiniz?”

    MHP Iğdır Milletvekili Adayları Prof. Dr. Yakup Kumtepe, Muharem Çeçen ve 24. Dönem  Iğdır Milletvekili Sinan Oğan’la birlikte MHP’ye destek için  Karakoyunlu ilçesinde halkla öğle yemeğinde bir araya geldi.

 

          Yemekte konuşan MHP Iğdır Milletvekili Adayı Muharem Çeçen, “Karakoyunlu ilçesi şanlı bir tarihe imza atmış bir milletir. Çünkü Kurtuluş savaşında birlik ve beraberliğini sağlamış düşmana karşı mücadele etmiştir. Ermenilerin giremediği iki köyden biri olan Karakoyunlu ilçesi şimdide birlik ve beraberliğini koruyarak MHP’de yer alacaktır. Bizlere bölünmüş diyenlere cevap olarak bizler bölünmedik. Partimizden Aday olan  14 Adayımız, Eski Milletvekilimiz Dr. Sinan Oğan, Sabri Aras, Şamil Ayrım, Gündüz Güneş  ve bir çok dava arkadaşımızla birleşmenin adresi MHP diyoruz. Gerçek birleşmeyi ise 1 Kasımda sandıkta göstereceğiz.” dedi. Çeçen, “Yalan vaatlerle işe alacağız, tayin çıkaracağız, aş vereceğiz, İş vereceğiz yalanlarıyla gelenlere karşı Karakoyunlu ilçesi gereken cevabı sandıkta verecektir.” şeklinde konuştu.
                Daha sonra konuşan MHP Iğdır Milletvekili Adayı Yakup Kumtepe, “Bu gün toplumun geleceği için bir aradayız, bu gün bir Karakoyunlu olarak aranızda olmaktan çok mutluyum. Iğdır’da Milletvekili olmak için 14 Aday adayı aday oldu. Genel merkez Muharem Çeçen kardeşimle beni  aday olarak sizlerin karşısına çıkardı. Bizlerde sizlerin karşısında plan ve projelerimizi açıklayarak iktidara yürümek istiyoruz. İki aday 18 Ekimde bu açıklandı. 
    Adaylık açıklanmadan 36 saat önce AKP’nin adayı mevcut şahsiyet  tarafıma haber gönderdi. Ben aday olmayacağım bir takım şartlarım vardı bunlar kabul edilmedi.  Ben kesinlikle aday değilim. Allah sizin yolunuzu açık etsin diye mesaj gönderdi.  
    Bu mübarek gün bu yas günü,  AKP’nin adayı adaylığı açıklandı posterleri bastırıldı, tatlılar dağıtıldı. 
 
           KANDİL  AKP ADAYINI GERİ ÇAĞIRDI ADAY OLAMAZSIN DEDİ
                Daha sonra yüksek merkezden Kandil’den  haber geldi siz aday olamazsınız. Ve geriye çekildiler. AKP’nin mevcut adayını çağırdılar apar topar götürdüler.  İkinci sıra adayı ise hiç aday adayı bile olmamış bir anda aday yaptılar.  
    Sevgili kardeşlerim burada bir bölen var birde bütünleştiren Mevcut hükümetin karnesi çok zayıf, yerlerde sürünüyor. Son çırpınışları ülkede yaptığı tahribat, milli değerlere verdiği zarar,  insanları ayrıştırması sınıflara ayırması, çıkar guruplarını oluşturması, ya bendensin yada hiçsin demesi ile bizleri hep dışladı. Ama Iğdır’ımız bundan daha çok yara almıştır.
     Ötekileştirilmiş, yatırım alamamış, biz tamamen bertaraf edilmiş durumuna gelmişiz. İş adamlarımız iş alamamış Iğdır’ı terk etmişler, Memurlar sürülmüş, Müdürlerimiz görevden alınmıştır. Bizim halkımız ise bunları biliyor bölücülere karşı dim dik duracaktır.  Milletimizin vücut bulduğu yerde bulunuyoruz. Hergün  sizlerin sayesinde gittikçe büyüyoruz. Artık bu millet birilerine mesaj verdi. Siz ayrıştırıcısınız, siz bölücüsünüz dedi. Milletin bütünleştiği yer burasıdır dedi. Bizleri yok sayanlara, bizlerle alay edenlere karşı o yüce mecliste Iğdır burada diyeceğiz. Iğdır halkı burada diyeceğiz. Iğdır sahipsiz değildir. Başımız dik önümüz açık yürüyeceğiz. Bunun için var olun, bir olun diyoruz.” şeklinde konuştu.
      
  OĞAN “BU MUHARREM AYINDA BİZ YEZİT’TEN TARAFIZ  DİYEN BİR PARTİYİMİ DESDEKLEYECEKSİNİZ?”
          24 Dönem  Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Muharrem ayı dolaysıyla matemimizi de içimizde yaşıyoruz, sevincimizi de içimizde yaşıyoruz.  Beni bazen televizyonlardan izliyorsunuz.  Benim karşıma zaman zaman çıkardıkları bir milletvekili var Mehmet Metiner, Bir televizyon konuşmasında İmam Hüseyin’le Yezit karşı karşıya gelse  biz yine o Yezit’ten taraf oluruz diyen Metiner’in   partisi yani Yezit’ten yana olanların partisi bu matem ayında gelip sizden hangi yüzle oy istiyor.
             Şimdide benim üzerimden siyaset yapmaya kalkıyorlar. Şunu açık ve net söyleyeyim bir evin içinde baba ile oğul, kardeş ile bacı arasında zaman zaman sorunlar olur. Aile içinde o çözülür. Biz bir aileyiz. Iğdır’lı olarak bir aileyiz. MHP olarak biz bir aileyiz. Ülkücüler olarak biz bir aileyiz. Türk milliyetçileri olarak biz bir aileyiz. Bir sorunumuz olursada içerimizde çözeriz. Bunun üzerinden kimseyede pirim yapmayada izin vermeyiz. Dün beni seçtiniz bu günde Muharrem Çeçen ve Yakup Kumtepe kardeşimi seçeceksiniz.  

    FİTNECİLER İŞ BAŞINDA 
    Mecliste Türkiye üzerinde oynanan oyunları  Milliyetçi haraket partisinden  seçip göndereceğiniz insanlar bu oyunları bozabilir.  Dün benim karşımda gelip Doğubayazıtlı birisi için oy isteyenler tarihi yenilgi ile sizin oylarınız sayesinde tarihi yenilgiyi tadanlar bu gün yine sizin karşınıza geliyorlar. Ve diyorlarki; ‘bende MHP’deydim  MHP beni harcadı. Ve şimdi burdayım.’ Eyer siz o gün benim bu gün yaptığımı yapsaydınız, ben Türk milliyetçisiyim, ben ülkücüyüm  deseydin bu evin içinde bu yuvada kalsaydınız 2009 dan beri devam eden bu fitne ve fesatların sebebi olmamış olurdunuz. Bu halkta sizi o gün bağrına basardı. Beni nasıl bu gün bağrına basıyorsa senide bağrına basardı.  Ama siz gittiniz fitneye sebep oldunuz bölüyorsunuz. Iğdır’a kaybettiriyorsunuz. Uslanmıyorsunuz geliyorsunuz bir daha bölüyorsunuz. Bir daha Iğdır’a kaybettiriyorsunuz. Yeter Iğdır’ın yakasından düşün. Iğdır’ı daha fazla bölmeyin Iğdır tercihini yapmıştır. Dünde MHP demiştir bu günde MHP diyecektir. İlelebet Iğdır’lının tercihi Türk miliyetçilerinin, ben Türküm demekten utanmayanların, Türklüğü ayaklar altına almayanların partisinin yanında olacaktır.
Burası Türklüğün doğu kapısıdır. Ama birileri buraları Ermenilere peşkeş çekmeye çalışıyor.

    13 ŞEHİT VERMİŞ 
BİR İLÇEYİZ 
             Olgun kardeşimizi şehit vermiş bir ilçedeyiz.  O PKK’lıları kim bu milletin başına çıkardı. Olgun gibi kardeşlerimizin şehadet şerbetini içmesine kim vesile oldu. 13 yıldır aklınız nerdeydi sizin. 13 yıldır siz PKK’yla iş tutmasaydınız, Siz bebek katillerini başınıza çıkarmasaydınız 2002’de bir yılda 6 Şehidimiz vardı sadece bu gün bir günde sadece Iğdır’da 13 Polis kardeşimizi şehit verdik. Hala da şehit vermeye devam ediyoruz. Artık birileri buna dur demeli bunun için birlik ve beraberliğimizi koruyalım Analar bacılar büyüklerim birliğin adresi MHP’de birleşelim. Bölücülere ve bizleri yok etmeye çalışanlara fırsat vermeyelim.“ şeklinde konuştu.
     Oğan, son sözünü ata sözüyle bitirdi “İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş, doktor ayağımıza gelmiş. İnşallah beni nasıl bağrınıza bastıysanız Doktoruda bağrınıza basacaksınız Muharrem beyide bağrınıza basacaksınız. Bu matem gününde Hz. Hüseyin’i  niye şehit ettiler birlik ve beraberliğimizi o gün sağlayamadığımız için, bu kan bu yara hala kanamaya devam ediyor. Ben inanıyorumki buna fırsat vermeyeceksiniz çünkü siz Karakoyunlu halkısınız  çünkü siz geçmişte düşmana  yol vermediniz. Bu fitnecileremi yol vereceksiniz.” diyerek sözlerini bitirdi.
    Daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirildi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası