Kumtepe ve Çeçen Sanayi Esnafını Gezdi

Tarih : 2015-10-21 / Kategori : Siyaset

Kumtepe ve Çeçen Sanayi Esnafını Gezdi

MHP Iğdır Milletvekili Adayları Kumtepe ve Çeçen “Iğdır Sanayi Esnafı Sular Altında Kalmayacak” 

  Haber Ali ŞIKTAŞ:  1 Kasım’da yapılacak genel seçimler öncesinde çalışmalarını ara vermeden sürdüren MHP Iğdır Milletvekili adayları Prof. Dr. Yakup Kumtepe ve Muharem Çeçen, MHP  İl Teşkilatı ile birlikte sanayi esnafını gezdi.
            1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlerde destek isteyen ve esnafların sorunlarını yerinde dinleyen MHP Milletvekili Adayı Muharem Çeçen; ''Ben buraya ilk defa gelmiyorum, Sizler gibi bir esnaf olarak bu sorunları bilen birisi olarak geldim. Ben sürekli esnaf ve halk ile iç içeyim. Allah nasip eder, milletvekili seçilirsem, yine aynı şekil de esnafların ve halkımızın içinde olacağım. Esnafların bana göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı mutluyum'' dedi.
        MHP Iğdır Milletvekili Adayı Yakup Kumtepe, “ 1 Kasıma kadar uyku orucumuz devam ediyor. AKP’nin ülkeyi, getirdiği hali halkımıza anlatıyoruz ve büyük bir teveccüh görüyoruz” dedi.
       Ziyareti sırasında Sanayi esnafı tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde güler yüz ile karşılanan MHP’li aday Kumtepe, sanayi esnafının yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştı. 
         Sanayi Sitesi Başkanı Atakan Taşkınsu ile sorunlar ile ilgili bilgi alan  çalışmaları ile ilgili bilgi alan Kumtepe, “Bizler Iğdır’ın sorunlarını biliyoruz ve özelikle sanayi esnafının durumu içler acısıdır.  Yazları toz toprak içinde kalan Iğdır sanayi esnafı Kışın ise iş yerleri sular altında kalmakta, kanalizasyonu taşmakta, esnaf kepenk kapatmak zorunda kalmıştır. Esnafın tepkisi ise her dönem göl içerisinde sandalyesini alarak balık tutuyor sanayi esnafı diye isyan ediyor. Artık biz bu isyana dur diyeceğiz. Sanayi esnafımızın yüzü gülecek.” dedi.
        Kumtepe, “Bugün Iğdır sanayisi, şehir ekonomisinin en önemli dişlilerindendir. Allah kısmet eder de Iğdır milletvekili olursam, Sanayi Sitesi'ni Avrupa standartlarına ulaşmış, modern, kimlikli, kısaca Iğdır’a yakışır hale gelecektir.” şeklinde konuştu. 
             Düzenlenen ziyarete MHP Milletvekili Adayları Prof. Dr. Yakup Kumtepe ve Muharem Çeçen, esnafın sorunlarını dinleyip görüş alışverişinde bulundular. 
    Esnaflar ise, ‘’milletvekili adaylarımıza çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz’’ dediler. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası