MHP Milletvekili adaylarından tarihi çağrı

Tarih : 2015-10-22 / Kategori : Siyaset

MHP Milletvekili adaylarından tarihi çağrı

             MHP Iğdır Milletvekili adayları Prof. Dr. Yakup Kumtepe ile Muharrem Çeçen, 1 Kasım’da yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde oyların bölünmemesi için, AKP adayı Nurettin Aras’a çağrıda bulunarak, “oyları bölme, gel seni belediye başkan adayı gösterelim” dediler...

      Yakup Kumtepe ve Muharrem Çeçen’in ortaklaşa hazırladıkları basın açıklamasını Prof. Dr. Yakup Kumtepe basına açıkladı ve şöyle dedi:  
       SAYIN NURETTİN ARAS’A  TARİHİ BİR ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ...
            “Gel bu inat ve ihtirastan uzaklaş, halkımızı bölmekten vazgeç ki, tüm Iğdırlılar da gelecek seçimde seni ‘başkan’ seçsin.
             Sevgili hemşerilerimiz; kadim Türk yurdu aziz Iğdır’ımızın içine sürüklendiği ve neredeyse  “ateşten gömlek giydiği” bugünlerde yaşanan endişe ve sıkıntılar karşısında, tüm halkımızı olayları dikkatle izlemeye davet ediyoruz.
         En musibet dolu günlerde dahi bozulmayan vahdet ve birliğimizi, her seçimden seçime dağıtıp, halkımızı tefrikaya düşürmek isteyen hiçbir kişi veya çevreye halkımızın tahammülünün olmadığını her defasında dile getirdik. Bu vesileyle 19 Ekim Pazartesi günü, Alyans düğün salonunda, bin kişiden fazla Milliyetçi Hareket Partili kadınlarımızın, Kerbela Şehitleri için düzenlediği “ihsan yemeğinde” yaptığımız çağrının, AKP adayı Nurettin Aras tarafından kabul  edilmesi halinde, halkımızın üzerinde oynanan bütün oyunların boşa çıkacağını, kurulan tuzakların da bozulacağını işaret ettik.
           19 Ekim pazartesi günkü o tarihi çağrımızda demiştik ki; “Bu seçim süresince herkes görüyor ve şahit oluyorki, MHP her seçimde olduğu gibi, bu seçimlerde de en güçlü ve en önde olan konumdadır.  Ve 1 Kasım akşamı zafere ereceğimizde  aşikardır.
            Ancak Iğdır’a her bir seçimde sancılar yaşatan Nurettin Aras’a, “artık yeter, halkımızı yeniden bölme, tekrar kaybettirme, halkımızın geleceğini karartma, insanımızı üzme, ümit ve şevkini kırma, gel Iğdır siyasetinde yeni bir sayfa aç” teklifinde bulunduk.
               Bu teklifle sayın Nurettin Aras’a ve yanındakilere şahsımız, bizi destekleyenler ve bölünmeden yana olmayan tüm Iğdırlılar adına söz vererek, şu tarihi çağrıyı yapmıştık.
    Nurettin Aras bey, Milliyetçi Haraketlilerin safında buluşsun.
    Bizlerde tüm halkımızla birlikte, onu önümüzdeki Belediye seçimlerinde destekleyip başkan yapalım.
    Çünkü siyaseti kilitleyen tarafa, bu samimi çağrıyı yapmak, hem aklın, vicdanın ve imanın hem de vatanseverliğin gereğidir.
         Bu davetimiz, aynı zaman da tüm Iğdır sevdalılarınadır.
            Saygı değer annelerimiz, bacılarımız, Iğdırlı aksakal büyüklerimiz, siyasi ve dini kanaat önderlerimiz, işadamlarımız, esnafımız, işçimiz, köylümüz, memurumuz ve gençlerimiz...
    Iğdır’ı selamete çıkaracak bu tarihi çağrımızın sonuca ulaşmasında, sizin sağduyunuza ve gayretinize inanıyor ve güveniyoruz.
             Tarih de bu çağrımıza kulak verenleri şerefle yad edecek ve onlar ömrü boyunca bu halk nezdinde, en onurlu ve şerefli payeyi alacaklardır.
            Bu matem ve imtihan ayı olan Mah-ı Muharrem’de; Bu çağrımızı reddedecek olanlar da, artık kendilerini suret-i haktan göstermesinler.
           Zira tarih ve halk onları asla affetmeyecektir.
          Bu içten ve samimi davetimize hala bir cevap beklerken, Iğdır’ın milli birliği ve kardeşliğinin adına sergilediğimiz bu sorumlu ve sağduyulu tutumumuzdan da asla vazgeçmeyeceğimizin de bilinmesini isteriz.  Saygılarımızla.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası