13 Yıllık AKP İktidarı Ne Yaptı?

Tarih : 2015-10-27 / Kategori : Siyaset

13 Yıllık AKP İktidarı Ne Yaptı?

 MHP Iğdır Milletvekili adayları Kumtepe ve Çeçen,  köy ziyaretlerine gece gündüz demeden devam ediyor. 

 

     MHP Iğdır Milletvekili adayları Kumtepe ve Çeçen,  köy ziyaretlerine gece gündüz demeden devam ediyor. 
            Gittikleri her köyde sevgi seliyle karşılanan adaylar  Kumtepe ve Çeçen, 1 Kasımda Iğdır zaferi kutlayacaktır. Ay yıldızlı bayrağımızı ve üç hilali hep birlikte dalgalandıracağız.” dediler.
            Köy ziyaretlerinde konuşan MHP Iğdır Milletvekili adayı Yakup Kumtepe: “13 yıllık AKP hükümeti bizi ötekileştirdi, bizi yok saydı, bizi hor gördü, insanları Kürt-Türk diyerek 36 ayrı katmana ayırdı. Bizim geçmişimizle, mezhebimizle alay etmeye başladı. Bizi Haşhaşilere benzetti.  Aşşağladı. Bizi kindar,  bizi kan dökücü gibi değerlendirdi.” dedi.
            Kumtepe: “Iğdır’ın her geçen gün küçüldüğünü ve kan kaybettiğini belirterek, “Tek başına iktidar olan AKP hükümeti  13 yılda ülkemize çok ciddi ve kalıcı yaralar açtı. Bu gelişmeler karşısında ülkemizin büyüme ve gelişmesi  yerine çöküşüne sebep olmuştur. 13 Yıllık AKP iktidarı sadece raketler ve billboardlarda vaatlerle bu halk kandırılmıştır. Tarım ve Hayvancılık perişan durumda. İnsanlarımız mutlu değiller. Kazandıkları ile evleri geçindiremiyorlar. Her şeye zam yapılmakta, hayat pahalılığı hat safhaya ulaşmış durumdadır.”dedi.
    KUMTEPE, 13 YILDIR YAPAMADILAR ŞİMDİ TEKRAR OY İSTİYORLAR
            AKP Milletvekili adaylarının yoksula aş, işsize iş, emekliye rahat bir hayat, esnafa bol kazanç sağlayacaklarını ifade ederek propaganda yapıyorlar. Bu durumun abesle iştigaldir. Adama sormazlar mı, 13 yıldır ne yaptın. İşsize iş bulamadın, esnafı her geçen gün yoksulluğa, fukaralığa mahkum ettin, siftah bile yapamadan kepengini kapattı. Adaletsiz bir gelir dağılımına imza attın... Zengin yandaşlarını çok zengin, halkı ise her gün fakirleştirerek ekmeye muhtaç, yardıma muhtaç hale getirdin. Çiftçinin derdine derman olamadın. Pancarıyla, pamuğuyla göz dolduran Iğdır’da pamuk bitti, şeker pancarı ortadan kaldırıldı. Dış ülkelere bağımlı hale getirildik. Mazota zam yaparak çiftçiyi bitirdin. Çiftçi mazotunu alamaz yerini süremez hale geldi.  Üreticinin ürettiğini elinde bıraktırdın. Üretici  ürettiği malı satamadı, satış pazarı yaratmadın. Üç ülkeye sınırı olan bir ilde işsizlik hat safhada, resmiyette açık olan Boralan sınır kapası bilinçli bir şekilde açılmadı. Mevcut Dilucu Gümrük kapılarından yeterince faydalanamıyoruz. Bu konuda hiç bir çalışma yapılmamıştır.  Serbest bölge kurulmamış ve Iğdır resmen 13 yılda bir üvey evlat muamelesi görmüştür. Peki siz bunca yıl ne yaptınız.  Seçimden sonra taşeron işçilerine kadro vereceğiz vaatleri verdiniz ümitlendirdiniz. Sonrada taşeron işçilere kadro yok dediniz. 
            13 YILDA YAPAMADINIZ HANGİ YÜZLE OY İSTİYORSUNUZ
            13 yılda yapamadıklarını tekrar vatandaştan oy isteyerek ne zaman yapacaksın? Birde üstüne üstük terörü bitireceğim derken daha fazla azmasına neden oldunuz. 
      Her gün şehit haberleriyle uyandık. Iğdır gözde iller arasında üç ülkeye sınır bir ilken, turistlerin uğrak noktası olurken, terör belası yüzünden bölge şehir konumunu kaybetti, artık ne gelen var ne giden.” diye konuştu.
            Kumtepe, “Dün genel başkanımız Doktor Devlet Bahçeli bir açıklama yaptı. Bunun sözünü hatırlatmak istiyorum size, dedi ki, Ya Yezid’in yanında saf tutup fitneye destek verilecek, Ya da Hüseyin’i duruşa sahip olunacaktır. Onun acısını paylaşıp onunla şerefleneceğiz. Değerli halkımız Yezit’in yanındayım diyenlerle bir arada olmaz.” dedi.
            BAYRAK TUTAN KÖYÜ
            MHP Iğdır Milletvekili Adayı Yakup Kumtepe: “Bayraktutan köyümüz bayrağı eline alıp MHP’yi zafere ulaştıracağının mesajını verip 1 Kasım’da nasıl bir tutum sergileyeceğini belli etmiştir. Bayraktutan köyü muhtarımız Gündüz Yıldırım’a ve tüm vatandaşlarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ederim.” dedi.
            
            KÜLLÜK KÖYÜ
            MHP Iğdır Milletvekili adayı Yakup Kumtepe, Bu akşam Küllük köyümüzden seçim büromuza gelerek bizlere destek veren geleceğimizin teminatı gençlerimize teşekkür ediyorum, Mutlu, umutlu ve huzurlu bir gelecek için onlar bize güveniyor, biz de onlara güveniyoruz.” dedi.
            OBA KÖYÜ
            MHP Iğdır Milletvekili adayı Yakup Kumtkepe  Oba köyümüzde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Etle tırnak gibi olduğumuzu bir kez daha gösterdiler. Bu yürekli insanlar, Iğdır üzerinde oynanan kirli oyunlara izin vermeyecektir. 7 Haziran seçimlerinde MHP’ye büyük destek verdiniz. Bizi baş tacı yaptınız. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. 1 Kasım seçimlerinde de görüyorum ki yine desteğiniz MHP’den yana olacaktır. MHP Türk Milleti’nin yanındadır, sizlerin yanındadır. MHP’nin yeri sizin yanınız, sizlerin yeri ise MHP’nin kalbidir. Var olun, sağ olun” şeklinde konuştu.
            Seçime sayılı günler kala hızlanan seçim çalışması, MHP’nin seçim ofisinin yoğun kalabalığı ile kendini göstermekte ve birliğin adresi olarak MHP’nin işaret edildiği artık hissedilmektedir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası