Saflar Sıklaşıyor

Tarih : 2015-10-30 / Kategori : Siyaset

Saflar Sıklaşıyor

1 Kasım seçimi için seferberlik başlatırcasına, saflar her geçen gün sıklaştırılıyor.

     Seçim çalışmalarına destek vermek için il dışından gelen hemşerilerimiz, MHP seçim ofisinde gövde gösterisi yaparcasına toplandılar.
     MHP Milletvekili aday adaylığı için dilekçe veren hemşerilerimizden ve MHP'ye gönül veren il dışındaki Iğdır'lıların  akın ettiği Iğdır'da, güzel bir birlik gösterisi ortaya konulduğu görüldü.
     Iğdır'a gelen ve MHP'ye destek verdiklerini açıklayan  aday adaylarından ve Iğdır'da siyaset yapmış olan hemşerilerimiz ile il dışında ikamet eden iş adamları safları sıklaştırmak amacıyla Iğdır'a geldiler. MHP'ye destek vermek amacıyla Iğdır'a gelenler arasında, Oktay Vural, Atilla Kaya, Şamil Ayrım, Sinan Oğan,  Abbas Bozyel, Ekber Yeşil, Sefer Karakoyunlu, Hanifi Yıldırım, Doğan Büyükdağ, İbrahim Durak, Enver Türkoğlu, Hakan Aksu, Volkan Temiz, İsa Yeşil, Servet Zor, Rıfat Tabaru ve şimdi ismini şimdi anımsayamadığımız onlarca kişi destek vermek için Iğdır'a geldiler.
            MHP'ye destek vermek için Iğdır'a gelen Milletvekili aday adayları ve işadamı hemşerilerimiz genel olarak şöyle dediler.
            "Biz her dönem Iğdır'a gelip halkımızla birlikte hareket etmişizdir. Bunu bir vazife olarak görmekte ve geleceğimiz güne kadar hem sosyal medyada, hem de telefonla iletişim kurarak halkımızın birleştiği, saf tuttuğu adresin MHP olduğunu belirtmekteyiz. Bu Iğdır'da varoluşumuzun bir nişanesidir. Bu Iğdır'da var olacağımızın bir nişanesidir. Bizler birlikte güçlüyüz. 
         Bunun bilinciyle buradayız ve partimizin, adaylarımız Prof. Dr. Yakup Kumtepe ile işadamı Muharrem Çeçen'in yanındayız. Bizler her ne sebeple olursa olsun, il dışında yaşıyor olsak da, yüreğimiz her zaman Iğdır'dadır. Elbette her birimizin gönlünden adaylık geçebilir. Her birimiz buna talipte olabiliriz. Ama içimizden birine verildiğinde o gün artık her şey bitmiş demektir. Yine geleceğiz ve yine partimiz ve adayımızın yanında durarak çalışacağız. Bu günde öyle yapıyoruz. Birliğimizin adresi elbette partimiz ve adaylarımızın yanıdır. Bana verilmedi deyip küsmek, bencillikten başka bir şey değildir. Böyle bir hataya düşmemeli, nefis yapmadan halkımızın yarınları için birlik içinde olmalıyız." dediler.
            ELİNİZ OMZUMUZDA OLDUĞU SÜRECE BİZ GÜÇLÜYÜZ
            MHP Milletvekili adayı Muharrem Çeçen, sizlerin verdiği destek ile  güç kazandık, biz hep birlikte güçlüyüz. Size bir hikaye anlatayım: "Nökerin birisi ağasına sormuş, ağam sen mi güçlüsün, yoksa ben mi güçlüyüm demiş... Ağası ben güçlüyüm demiş... Nöker yok ağam ben güçlüyüm demiş... Bu sohbet bir müddet devam etmiş... Günün birinde Ağanın yanında çalışan Nöker, (işçi) işten ayrılmış... Ağası sormuş, sen mi güçlüsün yoksa ben mi güçlüyüm demiş... Nöker, Ağam sen güçlüsün demiş... Ağa, peki niye ben güçlüyüm diye sormuş... Ağam senin elin benim omzumdayken, ben güçlüydüm. Elini omzumdan çektin şimdi sen güçlüsün demiş... Halkımız, seçmen bu milletin ağasıdır. Eliniz bizim omzumuzda olduğu sürece bizler güçlü olacağız. Desteklerinizden ötürü teşekkür ediyoruz." dedi.
            GELİŞİNİZ BİZLERE GÜÇ KUVVET VERDİ
            Prof. Dr. Yakup Kumtepe'de yaptığı açıklamada: "Sizlerden aldığımız bu güç ve kuvvetle, Allah'ın izniyle başaracağız. Cuma günü mitingimizi yaptığımızda, yarı finali tamamlamış olacağız.  Pazar günü de sandıklarda finale varmış olacağız. Kazanacağımıza benim inancım tamdır. Gazilerde, Tuzluca'da, Ekerek'te, Kamışlı'da, Meleklide, Alikamerli'de, Karakoyunlu'da, Aralık'ta, bütün köylerimiz ve şehrimiz Iğdır'da çok güçlüyüz... Gitmedik yer, çalmadık kapı, tokalaşmadık hemşerimiz  bırakmadık... Kendimizi anlattık,  projelerimizi anlattık, geçmişimizi anlattık, halkımızın içinden çıktığımızı, tarlada çalışıp, hayvan otlattığımızı, "lil sudan" eğilip su içtiğimizi anlattık, sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin "Sağlık Bakanım" diye hitap ettiğini halkımıza anlattık... Allah nasip ederse sizlerin desteği ile seçilirsek yarınlar Iğdır'ımız için güzel olacaktır. Yarınların güzelliğini birlikte yaşamak için, birlikte güçlü olmalıyız, güç birliği oluşturmalıyız dedik... Halkımızın gösterdiği teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Sizlerin buraya gelmesi, bizleri onurlandırması, güç kuvvet vermesi heyecanımızı artırmış, gücümüzü artırmıştır." dedi.
      

      HALKAMIZI SAHİPLENECEK, ASLA EZDİRMEYECEĞİZ
            MHP İl Başkanlığı tarafından bu gün saat 13.00'de belediye meydanında büyük miting yapılacaktır. Tüm Iğdır Halkını davet eden Üstün Eğrice: "Halkımızdan Allah razı olsun, gösterdikleri olağanüstü duyarlılık, bu şehrin sahipsiz olmadığını göstermiştir. Bizi bölüp parçalamak isteyenlere bu halk en güzel cevabı verecektir. Her seçimde birliğimizi bozmak için ortaya çıkanlar, bu dönemde de çıkmışlardır. Emin olunuz ki halkımız birliğini bozmayacak, MHP çatısı altında daha da güçlenecektir. Seçim kampanyası başlattığımız süre içersinde, halkımızdan görmüş olduğumuz ilgi ve alaka, "birliğin adresi olarak MHP"nin işaret edilmesi, halkımızın sahiplenmesi, zorunlu olarak, tehditle AKP'ye götürülmesi, AKP'li gösterilmeye çalışılması herkes tarafından görülmekte ve bilinmektedir. 1 Kasım'dan sonra AKP iktidarı diye bir şey yoktur. Kimse korkmasın, endişeye kapılmasın. Özellikle kamuda çalışan hemşerilerimiz kesinlikle endişeye kapılmasınlar, baskılara aldırış etmesinler. Bizim yüreğimiz her zaman açıktır ve herkesi kucaklayacak büyüklüktedir. Biz halkımızı bağrımıza basacak, sahiplenecek ve asla ezdirmeyeceğiz." dedi...  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası